Функции за изкуствен интелект идват в iPhoneiphone ai

Функции за изкуствен интелект идват в iPhone

Според изпълнителния директор на Apple Тим Кук, технологичният гигант се готви за голямо съобщение за изкуствен интелект. Ето подробностите от изявлението на Кук! Технологичният гигант Apple е почти готов да покаже какво може в областта на изкуствения интелект. Изпълнителният директор на Apple Тим Кук заяви, че компанията се готви да направи съобщение за изкуствен интелект. И така, кога iPhone ще получат функции за изкуствен интелект?

Кога функциите за изкуствен интелект ще бъдат добавени към iPhone?

Изпълнителният директор на Apple Тим Кук заяви, че компанията ще направи голямо съобщение за изкуствения интелект през 2024 г. „Гледайки напред, ние ще продължим да инвестираме в тези и други технологии, които оформят нашето бъдеще“, каза Кук и продължи изявлението си, както следва:

„Това включва изкуствения интелект, където продължаваме да инвестираме огромно количество време и усилия и сме развълнувани да споделим подробности за нашата текуща работа в тази област по-късно тази година.“

Кук, който винаги е бил изключително внимателен да не разкрива нищо предварително, не сподели много подробности за изкуствения интелект. „Без да навлизам в повече подробности или да изпреварвам, нека просто кажа, че смятам, че генеративният AI е огромна възможност за Apple“, каза изпълнителният директор на Apple.

Изявлението показва, че функциите за изкуствен интелект ще дойдат в iPhone. Изкуственият интелект може да бъде интегриран в новите версии на операционните системи iOS, iPadOS и macOS, които се очаква да бъдат обявени през есента.

През последните месеци се твърдеше, че ще се появят някои нови функции, базирани на генеративен изкуствен интелект, включително нови функции за изкуствен интелект, базирани на LLM, които ще бъдат добавени към iOS 18 и iPadOS 18.

Смятате ли, че трябва да се добавят функции за изкуствен интелект към продуктите на Apple? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Характеристики на OPPO Reno 12 Series
  2. Характеристики на Google Pixel 9 Pro XL
  3. Нова функция на iOS 18 ще направи Siri излишна!
  4. 16 GB RAM и 6000 mAh батерия: Представен Vivo Y28 4G
  5. Характеристики и цена на Xiaomi Mix Fold 4

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.