Нова функция идва в Telegram: Увеличаване на конкуренцията с WhatsApp!Нова функция идва в Telegram: Увеличаване на конкуренцията с WhatsApp!

Конкурира ли се Telegram с Whatsapp? Вече могат да се създават бизнес профили в Telegram. Ето подробностите! Основателят на Telegram Павел Дуров обяви в изявлението си, че потребителите могат да конвертират личните си акаунти в бизнес акаунти, като плащат месечна такса в приложението за чат.

Някои от функциите за бизнес акаунти включват организиране на чатове с цветни етикети, автоматични поздрави и използване на преки пътища за бързи отговори.

Подробности за новата актуализация на Telegram

Дуров каза в своя канал, че Telegram планира да пусне повече комерсиални функции този месец, включително начин за интегриране на чатботове, задвижвани от изкуствен интелект за обслужване на клиенти.

Как да скрия номера на Telegram?

„Бизнес акаунтите в Telegram ще могат безпроблемно да добавят чатботове като невидими секретари, за да отговарят на всички чатове или конкретни чатове. „С изкуствен интелект тези чатботове могат да изведат автоматизацията на обслужването на клиенти на съвсем ново ниво.telegram funktsia nova

С новите си актуализации Telegram се опитва да се конкурира с WhatsApp Business, който миналата година надхвърли границата от 200 милиона месечни активни потребители. Но между двете има голяма разлика. Telegram изисква абонаментна такса, за да използва комерсиални функции. WhatsApp, от друга страна, разчита на типа разговор и честотата на чат, за да генерира приходи.абонамент

WhatsApp, собственост на Meta, представи много функции, насочени към бизнеса, миналата година, включително персонализирани клиентски съобщения и потоци за извършване на транзакции за електронна търговия, без да напускате приложението.

През последните две години Telegram се фокусира върху увеличаване на бизнеса си чрез премиум абонаменти, самостоятелен крипто портфейл и търг на първокласни потребителски имена. Telegram, който има повече от 800 милиона потребители по целия свят, планира да пусне своята рекламна платформа този месец със своята програма за споделяне на приходи за канали.

Подобни публикации

  1. Бележките на TikTok са налични!
  2. X Забранен поради опасения за националната сигурност
  3. Microsoft 365 се срина ли? Хиляди потребители имат проблеми с достъпа!
  4. Невероятна грешка в Apple
  5. Инфлуенсърите в TikTok може да останат безработа

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.