Кога обажданията в WhatsApp ще бъдат интегрирани?Друга нова функция от WhatsApp към Android: Обажданията ще се показват в секцията за обаждания на телефона!

Обажданията, направени чрез WhatsApp, вече ще се показват в секцията за търсене на телефони с Android. Кога ще се появи функцията? Ето подробностите! Понастоящем обажданията в WhatsApp могат да се преглеждат само в приложението. Предстоящата интеграция обаче ще улесни управлението на хронологията на обажданията, особено за тези, които често използват разговори в WhatsApp. Посочено е, че тази функция, разкрита чрез Android Police, в момента е в ограничен бета тест.

В предоставената екранна снимка обажданията на WhatsApp се появяват в регистъра на обажданията на приложението Google Phone и тези обаждания са отделени от стандартните обаждания на мобилен оператор с етикета „WhatsApp“.

След като тази интеграция бъде напълно въведена, ще имате опцията бързо да започнете повикване в WhatsApp, като докоснете тези записи. Освен това се смята, че тази функция може да не е ограничена само до WhatsApp, други VoIP приложения може също да предлагат подобна интеграция.whatsapp obajdania

Кога обажданията в WhatsApp ще бъдат интегрирани?

Тази функция вече е достъпна за потребители на iOS, тъй като локалната история на обажданията на iPhone може да показва VoIP повиквания на трети страни. Потребителите на Android не са имали възможност да изпитат този комфорт преди, но стъпката на WhatsApp за премахване на този недостатък може да насърчи други VoIP приложения да предложат подобна интеграция.

Интегрираната функция за запис на разговори на WhatsApp е само един пример за това увеличение в използваемостта на различни платформи. Тази промяна ще бъде подобрение на качеството на живот, особено за потребителите, които търсят редовно.

Безпроблемното интегриране на записите на разговори ще направи изживяването да поддържате връзка чрез WhatsApp по-приятно, като елиминира необходимостта потребителите да превключват между приложенията.

Подобни публикации

  1. Очаквайте сгъваем телефон на Huawei
  2. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  3. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  4. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  5. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.