Tesla може да работи по съвместна технология с Apple в бъдещеТехнология, свързана с качеството на звука в превозните средства на Tesla, може да проправи пътя на Tesla да работи с Apple в бъдеще. Ето подробностите!

Илон Мъск каза, че Tesla ще обмисли приемането на протокола AirPlay на Apple , за да подобри качеството на звука спрямо съществуващия Bluetooth. Tesla се фокусира върху звуковата система в своите превозни средства през последните години. Озвучителната система в Model 3 беше добре приета от аудиофилите, а звуковата система в новата версия на Model S също получи положителни отзиви.

Прочети Още: Safari е успял да надмине 1 милиард потребители

Главният изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск коментира в Twitter по отношение на системата, която често се сравнява със скъпа система Bang & Olufsen, намираща се в първокласните превозни средства:

„Аудио инженерите на Tesla идват от B&O и много други компании. Те са буквално невероятни. Нашата система е силно програмируема, така че ние продължаваме да я подобряваме с актуализации на OTA кодеци.“tesla apple

Илон Мъск може да е предприел предварителната стъпка за съвместен проект с Apple

Друг рецензент на подобренията се съгласи, че звуковата система на Tesla е впечатляваща, но има някои проблеми с качеството на звука, който може да се предава чрез Bluetooth при възпроизвеждане на музика от телефона на водача. Ето защо те предложиха, че активирането на AirPlay би позволило стрийминг без загуби, а Мъск каза, че това решение ще бъде обсъдено с неговия аудио екип.

AirPlay е собствена функция за безжично поточно предаване, разработена от Apple, която позволява стрийминг между устройства. Функцията може да се използва с Wi-Fi вместо Bluetooth , а превозните средства на Tesla имат Wi-Fi, така че всичко е налично за прилагане на това решение. Въпреки това, Tesla беше малко срамежлив да използва приложенията на Apple в своите продукти в миналото, така че ще видим дали е възможно те да си сътрудничат по този софтуер.

Подобни публикации

  1. Затваря ли се Gmail с милиони потребители?
  2. Европейският съюз започна официално разследване за TikTok!
  3. YouTube продължава да се бори с TikTok
  4. Защо Илон Мъск ще изключи телефонния си номер?
  5. Най-добрата операционна система за 2023 – 2024 е Windows 10

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.