Предстои актуализация, която опростява интерфейса на TikToktiktok 2023

Благодарение на новата функция „Clean Mode“, върху която работи TikTok, ще можете да се отървете от ненужните опции на интерфейса, докато гледате видеоклипове. Ето подробностите!

Някои потребители на TikTok започват да забелязват, че идва опция „Clean Mode“, която им позволява да гледат видеоклипове без опции за интерфейс, които обикновено показват неща като бутони за харесване и коментари и друга информация за видеоклипа. TikTok потвърди, че в момента тества функцията, но все още не е ясно колко потребители имат достъп до нея.

Потребителите, които го тестват, имат достъп до този нов интерфейс, като задържат видеоклип и след това докоснат опцията „Clean Mode“ в изскачащото меню. Същият метод може да се използва за излизане от този нов режим и има опция в долния десен ъгъл, която ще ви върне към стандартния потребителски интерфейс.tiktok clean modeИнтерфейсът на TikTok вече е по-опростен благодарение на „Clean Mode“
Ако активирате чистия режим , ще можете да гледате само видеоклипове без всички опции на интерфейса, но ако плъзнете до следващото видео, потребителският интерфейс се връща и трябва да активирате отново режима. Въпреки че може да изглежда неразумно от някои тестери да работи по този начин, TikTok може да си помисли, че така или иначе трябва да покаже собственика на съдържанието на потребителя.

Добавянето на тази функция от TikTok изглежда е силно доказателство, че компанията се фокусира върху по-дълги видеоклипове. През последната година максималното времево ограничение за TikTok се увеличи от 1 минута на 10 минути. Въпреки че е малко досадно, че потребителският интерфейс може да бъде премахнат само за 30-секундно видео, трябва да е наистина предизвикателство да гледате нещо в по-дълги видеоклипове с опциите на интерфейса и постоянно движещия се текст и икони. Следователно функцията може да бъде полезна на места.

И така, какво мислите за тази функция? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Google предложи милиарди долари на Epic Games, за да добави Fortnite към Play Store!
  2. Потвърждаването на имейл идва в WhatsApp!
  3. Какви са разликите между живота на батерията на M3 MacBook Pro и M2 MacBook Pro?
  4. Apple представя нов 24-инчов iMac с M3 процесор
  5. Последните дни за популярното приложение на Samsung

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.