Tesla Revolution: Паркирай с Лекота – Новата Интегрирана Система за Помощ при Паркиранеtesla sistema za parkirane

Очакваната „Система за помощ при паркиране“ на Tesla започва да идва в превозните средства!

С последната актуализация на Tesla, 2023 Holiday Update, тя добавя 360-градусова система за помощ при паркиране към своите превозни средства. Ето подробностите! 360-градусовата система за помощ при паркиране на Tesla започна да се добавя към превозните средства с последната актуализация. С наближаването на края на годината Tesla започна да пуска своята актуализация, наречена 2023 Holiday Update. Тази актуализация интегрира система, подобна на сензора LiDAR, използван за 3D моделиране, открит в iPhone 12 и по-нови модели.

Но, за съжаление, причината, поради която тази страхотна иновация беше въведена в ограничен брой превозни средства, е, че тази система изисква ултразвукови сензори за паркиране, а новото поколение превозни средства на Tesla използват само камери. Tesla, която премахна ултразвуковите сензори от превозните средства от миналата година, може да е спечелила финансовото предимство от това решение, но клиентите, които са го получили по този начин, ще могат да използват само тази базирана на камера система за паркиране в своите превозни средства. Той се притеснява, че няма да дойде.

Тъй като системата за помощ при паркиране, базирана на камери, изглежда не е толкова ефективна, колкото ултразвуковите сензори от предишното поколение. Tesla обещава, че тази система ще стане по-прецизна с бъдещи актуализации.

Как да намерите песни, които се възпроизвеждат на Instagram и TikTok?

Как работи системата за паркиране на Tesla?

Системата работи, като открива дистанционно промените в цвета в околната среда с помощта на камери HW3 или HW4 в превозни средства. Все още няма актуализация за по-старите модели на Tesla, които не използват чипа Ryzen и имат ултразвукови сензори. Компанията все още не е направила изявление по въпроса, но се надяваме, че всички модели ще бъдат актуализирани възможно най-скоро.

Какво мислите, ще положи ли компанията усилия да разработи базираната на камерата система или ще разпредели работната си сила, като вземе предвид различните хардуерни изисквания?

Подобни публикации

  1. Интересен ход от Spotify: Деактивира устройството Car Thing!
  2. Tesla сложи край на ерата на докосването на волана!
  3. Tesla работи върху гласовия асистент в колата!
  4. Електрическите автомобили може да са още по-ценни: Открит е нов метод за удължаване живота на батериите!
  5. Характеристики на новото Renault Clio, цена и дата на пускане

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.