Марк Зукърбърг не спира: Той строи огромен подземен бункер!mark zukerburg stroi podzemen bunker

Зукърбърговата Визия за Бъдещето: Гигантският Подземен Бункер, Който Преобразява Представители!

Марк Зукърбърг не спира: Той строи огромен подземен бункер! Гигантското ранчо на Марк Зукърбърг в Хавай: гигантски проект за 100 милиона долара с мистериозен подземен бункер и луксозни резиденции. Ето подробностите! Комплексът на Зукърбърг, наречен Koolau Farm, се изгражда с бюджет от 100 милиона долара и е на път да се превърне в един от най-скъпите лични строителни проекти в съвременната история.

Мистериозният подземен бункер на Марк Зукърбърг е един от най-скъпите строителни проекти!

Според проучването фермата ще се състои от повече от дузина сгради на остров Кауай и ще включва две централни имения, свързани с тунел, водещ до подземен бункер с площ от 5000 квадратни фута. Подземният бункер ще съдържа жилищни помещения и механични помещения, защитени от взривозащитена бетонна и стоманена врата.

Фермата ще помещава група от къщи за гости и къщи на дървета, заедно с основната сграда, съдържаща най-малко 30 спални и 30 бани. На изходите и входовете ще има заключващи се с клавиатура и шумоизолирани врати.Библиотеката няма да бъде скрита или „сляпа“. Ще има врата. В сградата на фермата ще има много камери и от служителите ще се изисква да подписват NDA.

Tesla Revolution: Паркирай с Лекота – Новата Интегрирана Система за Помощ при Паркиране

Посочено е, че фермата има за цел да бъде напълно самостоятелна; Имотът от 1400 акра, където съществуващото земеделие и селското стопанство осигуряват източник на храна, ще разполага с резервоар за вода с диаметър 55 фута и височина 18 фута и помпена система.

Според говорителя на Марк Зукърбърг бюджетът от 170 милиона долара, изразходван за изграждането на тази ферма, е бил използван за тази ферма, която Зукърбърг планира като семеен дом за себе си, съпругата и децата си.

Мета (компанията на Зукърбърг) все още не е коментирала въпроса. Около фермата е изградена 1,8-метрова стена и всички наети служители са принудени да подпишат NDA относно работата си.

Според изследването този фермен проект се тълкува като подготовка на Зукърбърг за някакъв сценарий за края на света. Фактът, че Meta все още не е направила официално изявление по темата, създава несигурност относно точността на твърденията.

Подобни публикации

  1. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  2. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  3. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  4. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!
  5. Huawei Pura 70 Ultra идва да стане крал на пазара на смартфони (ревю)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.