Функцията за търсене на TikTok идва на телефони като джаджа!Функцията за търсене на TikTok идва на телефони като джаджа!

TikTok предлага функцията за търсене на телефони като джаджа. Компанията заявява, че потребителите използват TikTok като услуга за търсене. Популярното приложение за социални медии TikTok , известно със своите вирусни видеоклипове, прави някои промени, за да разшири обхвата си и да стане нещо повече от социална платформа. Компанията, която планира да предложи нови джаджи за търсене за смартфони както за устройства с iOS, така и за Android, иска да се позиционира като търсачка, която се грижи за развиващите се предпочитания на интернет потребителите.

В онлайн света хората се отдалечават от традиционните търсения, базирани на ключови думи, и се интересуват повече от завладяващите изживявания, предлагани от платформи като TikTok и Instagram. TikTok иска да се възползва от тази тенденция, като предлага функции за търсене чрез своите нови уиджети. Това означава, че потребителите могат удобно да осъществяват достъп до функциите за търсене на TikTok директно от началния си екран, разширявайки полезността на приложението отвъд забавлението и социалното взаимодействие.

Как се прави регистрация в TikTok?

Тийнейджърите предпочитат TikTok пред Google Търсене

nova funktsia za tarsene v tiktokПрабхакар Рагхаван, старши вицепрезидент на Google , призна тази промяна в потребителското поведение, особено сред младите хора. Той отбеляза, че по-младото поколение е по-малко вероятно да използва традиционни търсачки като Google и вместо това предпочита платформи като TikTok и Instagram, за да открива съдържание по по-ангажиращи и интерактивни начини.

Въпреки това, тъй като TikTok разшири влиянието си, се появиха опасения относно потенциалната му злоупотреба и ролята му като източник на пропаганда. Доклад на регулаторния орган Ofcom разкри, че TikTok все повече се превръща в новинарски канал за възрастни в Обединеното кралство. Тази констатация тревожи законодателите, особено в светлината на твърденията, че TikTok се използва за пропагандни цели от Китайската комунистическа партия.

И така, за какви цели използвате TikTok? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Характеристикa на Samsung Galaxy Z Fold 6
  2. Характеристики и цена на OnePlus Watch 2
  3. Телефонът се изключва с пълна батерия
  4. Как да добавя приложения за Android към Windows 11?
  5. Характеристика на Vivo V30 Pro

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.