Нова ера в TikTok: Ще раздава пари на тези, които снимат видеоклипове!Нова ера в TikTok: Ще раздава пари на тези, които снимат видеоклипове!

TikTok официално представи обявената по-рано програма за награди за създатели. И така, какво предлага тази програма? Ето подробностите! TikTok обяви, че неговата програма за творчество, която обяви по-рано този месец, ще напусне бета фазата. Беше официално обявено, че функцията, която стана готова за използване след подобрения в бета фазата, ще започне да се използва от определени производители на съдържание.

Беше представена новата програма за награди за създатели. Тази нова програма се въвежда, за да насърчи потребителите да създават висококачествено, оригинално съдържание, което продължава повече от една минута. Освен това ще се използва оптимизирана формула за възнаграждение, която взема предвид четири основни фактора. Това са фактор, оригиналност, време на гледане, стойност на търсене и ангажираност на аудиторията.

Други актуализации, издадени с програмата

TikTok заявява, че новата формула също така автоматично ще възнаграждава рекламните стойности на акаунта на създателите на съдържание.tiktok video

Заедно с Програмата за награди за създатели, TikTok също въведе някои подобрения, за да гарантира, че създателите имат достъп до актуализирани анализи и данни. Те предлагат по-голяма персонализация за по-задълбочен анализ на неща като ефективност на съдържанието, прогнозни награди, квалифицирани изображения и наличност на програмата.

Актуализираното табло за управление на Програмата за награди за създатели включва специални страници за всеки видеоклип с информация за RPM и квалифицирани гледания на видеоклипове. Освен това TikTok също обяви, че ще предостави достъп до последните плащания на създателите, за да предостави надеждни записи за техните предишни и бъдещи приходи.

Разбира се, не всеки ще се възползва от наградите, които тази програма предлага. За да се възползват от Програмата за награди за създатели, създателите трябва да са навършили 18 години, да имат поне 10 000 последователи с най-малко 100 000 гледания през последните 30 дни и да имат акаунт, в който програмата е достъпна.

Подобни публикации

  1. Бележките на TikTok са налични!
  2. X Забранен поради опасения за националната сигурност
  3. Microsoft 365 се срина ли? Хиляди потребители имат проблеми с достъпа!
  4. Невероятна грешка в Apple
  5. Инфлуенсърите в TikTok може да останат безработа

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.