Дългоочакваната функция „Тенденции“ на Threads вече е налична!Дългоочакваната функция „Тенденции“ на Threads вече е налична!

Threads продължава да приема нови функции в конкуренцията си с X. Днес функцията „Тенденции“ на приложението е налична. Ето подробностите! Meta продължава усилията си да поддържа активната потребителска база на Threads в приложението от деня, в който е пуснато за първи път и да поддържа приложението в силна позиция в конкуренцията му срещу X. Днес беше пусната друга дългоочаквана функция.

Meta най-накрая въвежда популярния раздел Тенденции в X в своето приложение, така че можете да видите какво е популярно в момента в Нишките . Марк Зукърбърг обяви, че предлагат услугата предимно на потребители от САЩ под името „Trending Now“.

„Тенденции“ засега има някои ограничения

threads trend

Как да изтрия акаунт в Threads?

Функцията, която компанията пусна, премина през серия от тестове през последните месеци и използва изкуствен интелект, за да изведе на повърхността шепа теми „въз основа на това, от което хората се интересуват в момента“. Тенденциите ще се показват на страницата за търсене на Threads и също така ще се появяват сред публикациите на потребителите в тяхната емисия For You.

Трябва също да се отбележи, че засега функцията работи с някои ограничения. Нишките показват само пет актуални теми независимо от времето, което вероятно е в опит да се запази списъкът относително компактен и органично да отразява най-актуалните и популярни теми. Толкова много, че списъкът може да се манипулира много лесно с различни видове ботове в X.

Meta заяви, че наема „експерти по съдържанието“, за да преглежда важните теми в раздела Тенденции и да гарантира, че тенденциите отговарят на правилата за сигурност на компанията. Използвате ли активно Threads? Можете да споделите вашите мисли за текущото състояние на приложението в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Бележките на TikTok са налични!
  2. X Забранен поради опасения за националната сигурност
  3. Microsoft 365 се срина ли? Хиляди потребители имат проблеми с достъпа!
  4. Невероятна грешка в Apple
  5. Инфлуенсърите в TikTok може да останат безработа

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.