Функцията за тъмен режим идва в Drive!tamen rejim google drive

Нова функция от Google: Функцията за тъмен режим идва в Drive!

Google Drive предлага съвсем нова функция на своите потребители. Вече може да се използва в тъмен режим. Ето подробностите! Google въвежда функцията за тъмен режим, която обикновено предлага в няколко приложения, в ново приложение. Сега хората, използващи Drive, ще могат да използват функцията за тъмен режим, когато пожелаят.

Когато тази функция се появи, потребителите ще кликнат върху опцията „Тъмен режим“ и след това ще получат предупреждение: „Продължете да използвате Drive в тъмен режим“. След това те ще трябва да докоснат иконата в горния десен ъгъл, да отидат в Настройки и да кликнат върху Общи. Накрая ще натиснат View и ще започнат да го използват с новия режим.

Къде може да се използва тъмен режим?

Тъмният режим може да се приложи само към изгледа на файла. Тази функция не може да се приложи към услуги като Документи, Таблици, Презентации.googledrive tamen rejim

Фонът (странична лента, лента за търсене и т.н.) е по-светъл на цвят и има малко сив тон, докато контейнерът вътре е по-тъмен/черен на цвят.

Gmail също предлага тъмни теми като Google Keep и Chat. Тази функция обаче не се прилага към екрана с подробности за имейла, който се отваря, когато щракнете върху който и да е имейл. Тази функция засега е видима само в ограничени акаунти, но се очаква Google да продължи тази актуализация във всички приложения на WorkSpace.

Подобни публикации

  1. Представена серия Motorola Edge
  2. Характеристики и цена на Xiaomi Redmi Pad Pro
  3. Характеристики и цена на Samsung Galaxy M15 5G
  4. Характеристики на Motorola Moto G64 5G
  5. Характеристики на Xiaomi Redmi Turbo 3

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.