Докладът на TikTok за новите тенденции в игритеtiktok igri

Докладът на TikTok за новите тенденции в игрите: Гледанията на игрово съдържание нарастват бързо!

Новият доклад за тенденциите в игрите на TikTok показва, че броят на жените геймъри се е увеличил значително напоследък. Ето подробностите! TikTok обяви Доклада за тенденциите в игрите, ново допълнение към поредицата Доклади Какво следва, фокусирано върху игралната индустрия. Докладът разглежда възникващото потребителско поведение в културата на игрите и подчертава, че съдържанието на игрите е гледано повече от 3 трилиона пъти на платформата през изминалата година.

Конкретно за региона на Близкия изток, Турция, Африка и Пакистан (METAP), докладът има за цел да насочи марките към ефективно ангажиране с общността и създаване на успешно съдържание за игри в TikTok. Жените доминират на игралната сцена в Турция с 53% представителство. Турция има впечатляващ брой играчи с 28 милиона възрастни играчи. Най-впечатляващото в доклада е, че 73% от хората, които са започнали да играят игри през последните 12 месеца, са жени.

В гладната за дигитално съдържание среда в Турция ревютата и резюметата на игри се очертават като най-консумираното съдържание със съответно 71% и 68% ангажираност. В допълнение, играчите на TikTok в Турция показват значителни разлики по всички критерии по отношение на техния опит в социалните медии и игрови навици:

  • 60% от геймърите изтеглят игри, след като видят реклами в социалните медии.
  • 59% са склонни да харчат пари за препоръчани игри в социалните медии.
  • 66% използват платформи за социални медии, за да се свържат с игралната общност.

Ръководител на TikTok Близкия изток, Турция, Африка, Пакистан и Източна Европа Игровата индустрия, използва следните изявления относно тези оценки и доклада:

„Какво следва: Докладът за тенденциите в игрите показва как TikTok се е превърнал в място, където културата на игрите и забавленията се сливат, давайки шанс на геймъри от различен произход да намерят, открият, свържат и създадат своите общности по вълнуващи нови начини. От демонстриране на силата на нашия глобален игрална общност и подпомагане на марки. Вълнуваме се да им покажем как могат да използват нашата платформа, за да се ангажират с нови аудитории.“

Подобни публикации

  1. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  2. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  3. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  4. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!
  5. Huawei Pura 70 Ultra идва да стане крал на пазара на смартфони (ревю)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.