Докладът на TikTok за новите тенденции в игритеtiktok igri

Докладът на TikTok за новите тенденции в игрите: Гледанията на игрово съдържание нарастват бързо!

Новият доклад за тенденциите в игрите на TikTok показва, че броят на жените геймъри се е увеличил значително напоследък. Ето подробностите! TikTok обяви Доклада за тенденциите в игрите, ново допълнение към поредицата Доклади Какво следва, фокусирано върху игралната индустрия. Докладът разглежда възникващото потребителско поведение в културата на игрите и подчертава, че съдържанието на игрите е гледано повече от 3 трилиона пъти на платформата през изминалата година.

Конкретно за региона на Близкия изток, Турция, Африка и Пакистан (METAP), докладът има за цел да насочи марките към ефективно ангажиране с общността и създаване на успешно съдържание за игри в TikTok. Жените доминират на игралната сцена в Турция с 53% представителство. Турция има впечатляващ брой играчи с 28 милиона възрастни играчи. Най-впечатляващото в доклада е, че 73% от хората, които са започнали да играят игри през последните 12 месеца, са жени.

В гладната за дигитално съдържание среда в Турция ревютата и резюметата на игри се очертават като най-консумираното съдържание със съответно 71% и 68% ангажираност. В допълнение, играчите на TikTok в Турция показват значителни разлики по всички критерии по отношение на техния опит в социалните медии и игрови навици:

  • 60% от геймърите изтеглят игри, след като видят реклами в социалните медии.
  • 59% са склонни да харчат пари за препоръчани игри в социалните медии.
  • 66% използват платформи за социални медии, за да се свържат с игралната общност.

Ръководител на TikTok Близкия изток, Турция, Африка, Пакистан и Източна Европа Игровата индустрия, използва следните изявления относно тези оценки и доклада:

„Какво следва: Докладът за тенденциите в игрите показва как TikTok се е превърнал в място, където културата на игрите и забавленията се сливат, давайки шанс на геймъри от различен произход да намерят, открият, свържат и създадат своите общности по вълнуващи нови начини. От демонстриране на силата на нашия глобален игрална общност и подпомагане на марки. Вълнуваме се да им покажем как могат да използват нашата платформа, за да се ангажират с нови аудитории.“

Подобни публикации

  1. TikTok забранен в друга държава: Каква е причината за блокирането на достъпа?
  2. Бележките на TikTok са налични!
  3. X Забранен поради опасения за националната сигурност
  4. Microsoft 365 се срина ли? Хиляди потребители имат проблеми с достъпа!
  5. Невероятна грешка в Apple

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.