Пуснат видео плъгин от Facebook към Instagram!facebook video plugin

Сплашване от Facebook към Instagram: Пуснат видео плъгин!

Социалното медийно приложение Facebook се превърна в съперник на сродното си приложение Instagram с новата си актуализация. Ето подробностите! Кратките видеоклипове, които напоследък бяха широко използвани в приложенията за социални медии, започнаха да се преместват в други приложения с малки добавки. И накрая, Facebook беше засегнат.

Facebook каза, че съм в новия ред

Facebook, едно от приложенията на Meta , добави видео поток, подобен на Instagram, към своя интерфейс. Facebook ще използва тази функция, наречена видео стрийминг, по същия начин като секцията „Открийте“ в Instagram. Плъгинът също така ще замени раздела, известен в момента като „Facebook Watch“ с името „Video“.facebook video plugin

Функцията, която ще включва видео на живо и дългосрочни видеоклипове, както и краткосрочни видеоклипове като Reels в Instagram, ще се намира в горната част на началната страница. Facebook, който сигнализира, че ще направи радикални промени в планирането на съдържанието в миналите актуализации, показа, че ще се адаптира към текущата технология с тази актуализация.

Discover “ , който сме свикнали да виждаме в Instagram, ще има подобни функции във Facebook. Функцията ще включва актуални видеоклипове и видеоклипове и изображения, преминаващи през определени хаштагове.

Компанията за покриви Meta има за цел не само да внесе тази функция във Facebook, но и да получи общо взаимодействие между двете приложения. Можете да започнете да използвате тази функция, която вече е налична, в приложението и уебсайта на Facebook.

Подобни публикации

  1. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  2. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  3. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
  4. Как се пише?
  5. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.