Топ 6 онлайн базирани на браузъра FPS игри

top 6 oanline bazirani na brauzara igri

Игрите на първо лице стрелецът ( първо лице стрелецът ) са може би най-популярният вид игри в света. Игри като Call of Duty, Half Life, Halo и Counter-Strike са сред най-добрите FPS игри, които можете да играете, но ако не искате да харчите пари за тези игри , може да искате да опитате базирани на браузъра FPS игри. В тази статия сме  събрали за вас 6 най-добри базирани в браузъра онлайн FPS игри . Списъкът ни включваше най-добрите онлайн FPS игри

Ръчен екип( Rush Team)

Не очаквайте страхотни ефекти и иновативна игра в Rush Team . Има само една причина да играете Rush Team , тъй като искате да имате традиционно FPS изживяване.

Rush Team има стандартни елементи от играта като оръжия за близък удар, пистолети, пушки, гранати. Някои козметични средства и функции могат да се използват само от ВИП-ове в играта, но можете да прекарате приятно време без ВИП.

Warmerise: Червено срещу Син

Warmerise: Червено срещу Синьото може да не изглежда толкова хубаво на очите ви. Warmerise: Червено срещу Blue е графично подобен на FPS играта от 90-те като Quake и оригиналния Counter-Strike . Топ 100 на класацията е състезателен елемент, който поддържа мотивацията на играчите.

Warmerise: Red Vs. Blue е една от най-добрите игри в този списък по отношение на намирането на играчи. В резултат на това затопляне: Графиката с червено срещу старо поколение не е проблем за вас Трябва да опитате Blue .

Wolfenstein 3D

Често наричан дядото на съвременния 3D FPS, Wolfenstein 3D е монументална класика, която всички фенове на FPS трябва да играят в даден момент. Въпреки че Wolfenstein 3D има проста структура на играта, той има изненадващо забавно и завладяващо по-старо поколение графика. Wolfenstein 3D , с който можете да играете безплатно чрез браузъра, се счита за една от най-добрите ретро игри.

Superhot 

Можете да играете  Superhot  на вашия компютър, Xbox One или Playstation 4, но защо да правите това, когато имате достъп до прототипа на играта безплатно от вашия браузър? Достъпът до Superhot безплатно чрез браузъра е чудесен начин да изпробвате играта, ако искате да я купите.

Superhot е за разлика от другите игри в този списък. Периодът, който излиза с иновативната си структура на играта, привлича вниманието на играчите, вместо събитията в реално време в Superhot, времето минава само когато се движите. Можете да използвате тази ситуация, за да избягате от куршуми и да купите оръжие.

Версията на прототипа на Superhot е доста кратка, но все пак можем да кажем, че е чудесна за представа за играта и за забавление.

KRunner

Без значение колко слаб е хардуерът на вашия компютър, можете да стартирате Krunker . Ето защо го прави страхотна FPS игра базирана на браузъра . Той използва графики, подобни на Minecraft, които му позволяват да работи на всеки компютър. В Крънкер поемате ролята на войник, натоварен с убийството на враговете му.

Krunker има 10 режима на игра. Един от най-популярните режими е Free For All, където всеки играч е този, а играчът с най-голям брой убийства печели. В допълнение, Krunker има класове, наречени Triggerman, Hunter, Run Gun, Spray Pray, Vince, Detective, Marskman, Agent, Runner и Bowman. Всеки клас има собствено оръжие. Например, ако изберете класа Bowman, имате арбалет, а ако изберете класа Hunter, имате снайперска пушка.

Военни брокери(War Brokers)

War Brokers има графика, подобна на Krunker. Можете да персонализирате характера си, като редактирате външния си вид и изберете оръжията си. War Brokers предлага широка гама от възможности за оръжия. Всички тези опции (включително възможността да шофирате) правят War Brokers една от най-добрите базирани на браузъра FPS игри, които можете да играете в момента.

War Brokers има два режима на игра: Classic и Battle Royale. Класическият режим на игра се предлага с няколко режима на игра, като Team Deathmatch, Package Drop и Missile Launch. Режимът на Wine Brokers ‘ Battle Royale , PUBG , Fortnit to и H1Z1 е доста подобен на играта, така че ако харесвате тези игри, със сигурност ще се насладите на WR Brokers.

Подобни публикации

  1. Stardew Valley постига невероятни продажби
  2. Sony обявява нови дати на пускане на услугата PlayStation Plus
  3. Как да инсталирате игра с Daemon Tools?
  4. PlayStation Plus Premium срещу Xbox Game Pass Ultimate: Кое е по-добро?
  5. Световноизвестният разработчик на игри Epic Games обяви, че ще дари на Украйна приходите

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.