Как да изградим добри отношения с клиентите, използващи Facebook групи?

Искате ли да изградите по-силни, по-ефективни връзки с клиентите си? Обмисляли ли сте да създадете група във Facebook ?Групите във Facebook са известни днес като чудесен начин за изграждане на силна и ефективна връзка между хиляди членове и вашата марка.

В тази статия ще намерите четири съвета как можете да използвате Facebook групи, за да помогнете на Facebook групите да изградят по-ефективни и силни взаимоотношения с вашите клиенти.

facebook grupa 2020

1. Поддържана общност

10-дневната Green Smoothie Cleanse , книга на Джей Джей Смит , учи своите читатели на предимствата на смутита, смесени със зеленчуци, плодове и протеинови прахове, като част от балансираната диета. Смит заявява в книгата си, че крайъгълният камък на програмата е 10-дневната група Green Smoothie Cleanse във Facebook .

Огромно популярната и в момента над 709 000 членове, Facebook групата се използва за отговор на въпроси, преодоляване на трудности и мотивиране на читателите.

Може да е трудно да бъдете в крак с група с такъв размер. Поради тази причина JJ Smith споделя ежедневна мотивационна публикация на групата, както и помощ от други мениджъри за редовното одобрение на постовете.

Творбите на писателя Дж. Дж. Дж. Смит, чиято група има големи ползи за членовете, се оставят на другите ръководители на групата, за да направят постовете и реда на групата по-ефективни, като същевременно мотивират членовете на групата.

Джей Джей Смит е създал общност, която надхвърля книгата му, създавайки здравословна и позитивна среда за мотивиране и набиране на членове на групата.

2. Специални оферти

Бизнес треньорът, спечелен от Еми, Натали Макнейл предложи безплатен деветседмичен курс със собствено име и имейл адрес, когато стартира срещата на върха. Facebook страницата също беше включена в страницата за регистрация на срещата.

Разрешаването на присъстващите да участват във Facebook групата, за да увеличи участието си в събитието, доведе до страстна общност, която се възползва от съдържанието на Натали.

3. Скрити възможности

„Знаеш, че си от Манхатън, ако …“ е силно активна група във Facebook, която продължава да съществува, за да споделят хората спомените си за Манхатън.

В момента групата има над 12 000 членове на събитието, които обичат да си спомнят и споделят спомени от снимки, които показват, че Манхатън продължава да расте през годините.

Ключът към постигането на такава група е да споделяте информация за вашата работа или оферта, без да бъдете натрапчиви. Вместо да продавате своя продукт, услуга или дестинация, трябва да се съсредоточите върху предоставянето на повече информация и ресурси.

Резултат

Всеки от примерите по-горе показва, че полезните групи са най-добрият начин за изграждане на добри отношения с вашите клиенти . Съдържанието, което споделяте, може да идва от вас или доверени членове на вашата общност.

Използвайте примерите по-горе, когато реализирате идеите за създаване на група във Facebook, за да общувате със собствената си аудитория.

Подобни публикации

  1. Премахнато изискване за самолетен режим при полети!
  2. Актуализацията на Android 13 пристигна за смарт телевизори
  3. Как да изтрия хронологията на търсенето в Twitter?
  4. Кога ще бъде пуснат iOS 16.2?
  5. Нови емотикони идват в WhatsApp 2022

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.