Най-добрите безплатни сайтове за изтегляне на лицензирана музика (2020)music 2020 izteglqne

Едно от най-големите предимства на Интернет за потребителите е да намерят милиони безплатни ресурси, които са различни един от друг. Както при всички други полезни неща, има много музика, която можете да изтеглите и използвате безплатно на редица уебсайтове. И така, как да изтеглите лицензирана безплатна музика ?

В тази статия ще видите уебсайтове, които ще ви помогнат да намерите и изтеглите безплатно музика на Creative Commons .cool play music 2020

Freeplay Music

Freeplay Music предлага над 50 хиляди аудио записи за създаване на видеоклипове в YouTube. Проследяването е достъпно безплатно под лиценза за лична употреба на YouTube .

Incompetech

В Incompetech можете да получите достъп до множество видове списъци с безплатни и безплатни музикални файлове. Тези песни могат да бъдат изтеглени във висококачествен MP3 формат.

Musopen.org

Nonprofit, безплатен източник на музика , Musopen.org предлага безброй видове аудио записи за различни приложения. Сайтът също така позволява на потребителите да качват музика.

ccmixt е

ccMixter е място, където можете да намерите безплатна музика и ремикси, създадени от над 45 хиляди музиканти, които можете да изтеглите и използвате за вашите търговски проекти .

Jamendo

Всички песни на Jamendo са лицензирани от CC, музикалните песни могат да бъдат изтегляни и споделяни законно. На този сайт всеки може да качва музика с желания от тях лиценз и да предлага песни на други хора, използвайки безплатен или платен лиценз.

cctrax

CCTrax разполага с голяма музикална библиотека, в която няма да имате проблеми с авторските права и предлага тази музика на потребителите безплатно. Най-важната характеристика на сайта е, че можете да изтеглите един запис или цял албум без членство.

Безплатен музикален архив

Безплатен музикален архив , както подсказва и името, има безплатен музикален архив. Това е легален сайт за изтегляне на музика, управляван от WFMU. Музиката се качва под CC лиценз и се предлага на потребителите безплатно.

Аудио архив

Страхотен сайт с различна колекция, Audio Archive разполага с нова и стара музикална библиотека без роялти. Песните се предлагат на потребителите с високо качество в много формати като MP3, OGG, M3U и т.н.

Hearthis.at

Hearthis.at предлага набор от музика без роялти, която може да се слуша онлайн или да се изтегля директно, без да се създава акаунт.

teknoax to

TeknoAXE съдържа над 1300 аудио записи и впечатляващо добавя нова музика към сайта всяка седмица. Тук можете да изтеглите качествени музикални песни от всички жанрове.

audionautix

AudionautiX ви позволява да търсите по музикални жанрове и настроения. Тук можете да намерите аудио записи от безброй жанрове, които можете да използвате, без да плащате възнаграждения.

sampleswap

SampleSwap предлага оригинални CC лицензирани саундтраци, създадени от различни създатели на музика, но не е напълно сигурно дали всички песни са безплатни.

Opsound

Opsound вдъхновява музикантите да качват работата си с CC лиценз , което позволява на потребители като вас да изтеглят и споделят музика безплатно. За съжаление сайтът няма функция за търсене.

Mobygratis

Mobygratis предлага голяма база данни от безплатни музикални песни, произведени от независими изпълнители и нестопански създатели. Сайтът има над 150 парчета музика, които правят чудесен музикален източник за всеки проект.

Canton Becker  

Canton Becker съдържа професионални качествени и безплатни саундтраци, които могат да бъдат изтегляни във висококачествени формати . Можете да слушате тази музика онлайн или да ги използвате на заден план за създаване на видео игри и филми.

Скот Бъкли

Скот Бъкли има голяма музикална библиотека за творци и медийни изпълнители под лиценза Creative Commons. Скот Бъкли може да търси музика; можете да филтрирате опциите си за търсене по жанр, настроение, албум и инструменти.

Bensound

Bensound има голяма музикална колекция, която може да се използва в почти всеки проект. Можете да слушате песни онлайн или да ги изтеглите директно. Не е нужно да сте член, за да можете да слушате или изтегляте!

Silverman Sound

Silverman Sound е домакин на изключителна CC лицензирана изключителна музика , която няма да намерите никъде другаде . Аудио записи могат да бъдат изтеглени в MP3 формат.

UCSB Cylinder Audio Archive

UCSB Cylinder Audio Archive предлага музика за изтегляне във висококачествен MP3 формат. Можете лесно да намерите класически песни, комедийни монолози, етническа и чужда музика, като търсите тук.

Project Mutopia

Mutopia Project обединява повече от 2100 безплатна музика, която може да се изтегля, копира и разпространява безплатно. Тук можете да намерите различни стилове музика. Музиката е разделена на категории.

La musice

La Musice предлага 50 саундтрака, които могат да се използват във филмови продукции, подкасти, видео игри и много други проекти. Тези песни са готови за изтегляне и споделяне.

Bandcamp

Bandcamp има десетки музикални архиви, които всеки потребител може да използва без проблеми с авторските права. Можете да слушате песните безплатно или да ги изтеглите с високо качество във формат MP3 или FLAC.

Подобни публикации

  1. Синята отметка може да се скрие в Twitter
  2. Нова функция дойде в Play Store: Осигурява голямо удобство!
  3. Истински Windows 11 и Office 2021 Възможност на много ниска цена!
  4. Най-често срещаните проблеми със Slack и техните решения
  5. С Bing е възможно да обобщавате уеб страници с едно щракване!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.