Товарен кораб се скиташе в моретата с тялото на капитана в продължение на 6 месецаkorab

Той обиколи тринадесет различни страни в продължение на шест месеца с тялото на капитан на товарен кораб. Заради коронавируса никоя държава не е приела тялото на нещастника.

Като капитан на неназован товарен кораб, румънският гражданин Дан Санду се сблъска с едно от най-нещастните събития, които някога биха могли да се случат на всеки. 68-годишният Ранду, който беше капитан на товарния кораб, загина по време на круиз. Това, което се случи по-нататък, беше умопомрачително. Така един товарен кораб плаваше шест месеца с тялото на капитана.

Прочети Още: Маркетолозите искат да инжектират реклама в съня на човека

The Wall Street Journal , един от известните новинарски издания в Америка , сподели със своите читатели една от най-странните истории, които сме виждали напоследък . Преди около шест месеца 68-годишният Дан Санду, който напусна дома си и се присъедини към товарния кораб, на който щеше да бъде капитан, почина по неизвестна причина по време на круиз. 

Екипажът, който информира компанията и необходимите органи за смъртта на капитана , постави тялото в хладилника, за да бъде предадено на властите на следващото пристанище. По нормална процедура човек, който е загубил живота си на кораба, е предаден на властите на следващото пристанище и започва бюрократичният процес. 

Според сина на капитана му Андрей Санду никоя страна не е приела тялото на баща му по различни причини. Андрей каза: „Ние сме в 2021 г., не сме могли да вземем тялото на баща ми от шест месеца, как е възможно това?“ формира изреченията си. 

Защо тялото на капитана на товарния кораб не беше прието?

Капитанът всъщност трябваше да бъде свален на първото пристанище. Въпреки това тялото на кораба на планетата, 13 различни държави за шест месеца , не е прието от никоя държава. Страните, които не го приеха, се подслониха под предлог на COVID-19. 

След началото на пандемията на екипажа на кораба беше забранено влизането в много страни. Длъжностните лица в 13 държави, от друга страна, посочиха тези правила и заявиха, че не могат дори да свалят мъртво тяло. 

Още по-лошото е, че тялото на капитана остава в хладилника, който е лесно достъпен за екипажа и се използва ежедневно. Капитанът лежеше безжизнен в хладилника в продължение на шест месеца, без къде другаде на кораба да държи нещо по-студено.

След шестмесечна борба тялото на капитана беше доставено на семейството му в последните дни на октомври. Андрей Санду, който смяташе оператора на кораба отговорен за случилото се, не се поколеба да каже, че ще потърси отговорност от властите. Тялото на нещастния капитан е погребано в селото му в Румъния.

Подобни публикации

  1. YouTube Music заменя Google Podcasts
  2. Дали Microsoft излъга, когато представи Edge Copilot?
  3. Tiktok ще бъде ли забранен в Турция?
  4. Радикално решение от Twitch
  5. WhatsApp тества нова функция за актуализации на състоянието!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.