Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!trailer gta 6

Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!

Първият трейлър на GTA 6 беше гледан милиони пъти, а сега YouTuber адаптира трейлъра към реалния живот. Ето подробностите! Феновете на GTA създават наистина невероятна работа и особено откакто беше пуснат първият трейлър на GTA 6 , видяхме безброй спекулации, слухове и видеоклипове, съдържащи твърдения, но новото видео, за което говорим, разкрива реалната версия на трейлъра на GTA 6.

Вече видяхме много примери за преработване на един и същ трейлър върху GTA 5, откакто първият трейлър беше пуснат през декември миналата година, но този път YouTuber „Andrew Levitt“ пресъздаде трейлъра на GTA 6, използвайки реалния живот.

GTA 6 Трейлър, адаптиран към реалния живот

Резултатът е невероятен и можете да си представите колко усилия са вложени в създаването на това видео. Всички сцени и места в първия трейлър на дългоочакваната игра GTA 6 на Rockstar бяха пресъздадени дословно във видеото на YouTuber Andrew Levitt.

Първият трейлър на Rockstar за GTA 6 вече счупи рекордите по ангажираност, надхвърляйки 100 милиона гледания за по-малко от два дни, надминавайки броя гледания на първия трейлър на GTA 5 за всички времена от дванадесет години.

GTA 6 се планира да бъде пусната за PlayStation 5 и Xbox Series X|S през първото тримесечие на 2025 г., но анализаторите предполагат, че е вероятно да получим новини за отлагане към края на годината. Все пак, в този процес, ние ще продължим да вярваме и да се доверяваме на датата, дадена от Rockstar в първия трейлър.

Какво мислите за реалната адаптация на трейлъра на GTA 6?
Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Кога ще бъде пусната Assassin’s Creed Hexe?
  2. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
  3. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!
  4. Нови опции за абонамент идват в Ubisoft+!
  5. Предлага се DualSense V2 с подобрен живот на батерията!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.