Twitter преминава към рекламна системаtwitter kam reklamna sistema

Twitter преминава към рекламна система: Twitter без реклами се плаща!

Twitter преминава към новото си рекламно оформление през следващите седмици. Нова опция за абонамент идва в Twitter Blue за изживяване в Twitter без реклами. Twitter работи върху ново, по-скъпо ниво на абонамент за Twitter Blue, което ще позволи на потребителите да сърфират в платформата, без да виждат реклами.

Рекламите в Twitter ще продължат да се увеличават и да растат. Предприемаме стъпки за справяне и с двете през следващите седмици. Заявявайки, че Twitter скоро ще премине към новия рекламен ред с неговия туит, Илон Мъск заяви, че ще дойде нова опция за абонамент за Twitter Blue, която ще бъде по-скъпа, но ще избегне реклами.

Twitter Blue в момента струва $11 на месец, когато се абонирате директно чрез приложението Twitter за iOS или Android. В мрежата, където комисионната на Apple и Google до 30% за покупки в приложения не е валидна, услугата струва $8 на месец.

Тези, които искат Twitter без реклами, трябва да са абонати на Twitter Blue. Възможността да виждате по-малко реклами във вашата времева линия е една от основните точки за продажба на компанията, откакто Twitter започна да подновява абонамента през ноември, но това предимство все още е посочено като „очаквайте скоро“, когато отидете да се регистрирате за услугата, тъй като компанията все още не е преминал към новото рекламно оформление.

Според някои оценки приходите от реклами на Twitter рязко са се сринали, откакто Мъск пое компанията през октомври. Висш ръководител на Twitter каза на служителите миналия вторник, че дневният доход е намалял с 40% спрямо същия ден преди година, според нов доклад на The Information.

Илон Мъск вижда Twitter Blue като най-важния източник за увеличаване на приходите на Twitter и планира да увеличи приходите както от реклами, така и от новата опция за абонамент за Twitter Blue с новата рекламна поръчка, която Twitter ще приеме.

Подобни публикации

  1. Какво представлява функцията за проследяване на очите на iPhone?
  2. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  3. Asus Rog съюзник
  4. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  5. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.