iPhone 15 Pro пристига с по-тънък и извит екранiphone 15 pro

iPhone 15 Pro пристига с по-тънък и извит екран

Появиха се нови подробности за екрана на серията iPhone 15, която Apple ще пусне тази година. Ето подробностите! Според твърдението на изтекла информация, iPhone 15 Pro ще има по-тънки рамки и извити ръбове от iPhone 14 Pro и както се говореше по-рано, моделите, които не са Pro, също ще получат функцията Dynamic Island.

Новата гама на Apple за iPhone през 2023 г. се очаква през есента, както обикновено, и слуховете вече взимат своето, но точно като iPhone 14 Pro, iPhone 15 Pro изглежда ще бъде моделът, за който трябва да внимавате.

Според „ShrimpApplePro“, надежден източник на информация в Twitter, iPhone 15 Pro ще има „по-тънки рамки с извити ръбове“, за разлика от сегашния доста плосък и еднообразен вид на серията. Лийкърът заявява, че рамките ще бъдат извити, но самият екран ще остане плосък.

Какъв ще бъде екранът на iPhone 15 Pro?

Като цяло се вижда, че всички модели iPhone 15 ще имат същите размери на екрана като моделите iPhone 14. Това е напълно логично за Apple, защото може да използва повторно дизайни, процеси и компоненти за още една година и в същото време да спести пари. Моделите, които не са Pro, също ще се възползват от извитите ръбове, но това може да е по-очевидна промяна в поколението Pro. Стандартните модели също ще имат Dynamic Island, функция, въведена в iPhone 14 Pro.

Според източника на теч, същите сегменти на Dynamic Island ще бъдат използвани в следващото поколение. Изглежда обаче също няма разлика в отвора на камерата, което може да означава, че този път няма да има надстройки на камерата. Източникът също описа iPhone 15 Pro Max като „доста добър“, като каза, че изтъненият панел и извитите ръбове създават същия ефект като дисплея на Apple Watch.

„ShrimpApplePro“ има доста добра история на изтичане на информация, включително прогноза, че Apple Watch Series 8 няма да бъде преработен, което се оказа правилно, когато Apple пусна новия модел. Лийкърът беше и един от първите, който предложи в публикация през ноември, че iPhone 15 може да има нов дизайн на корпуса с извити ръбове.

Подобни публикации

  1. Характеристики и цена на Xiaomi Redmi Pad Pro
  2. Характеристики и цена на Samsung Galaxy M15 5G
  3. Характеристики на Motorola Moto G64 5G
  4. Характеристики на Xiaomi Redmi Turbo 3
  5. Характеристики на Redmi K80

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.