Услугата за платен абонамент Twitter Blue стартира в още две държавиtwitter abonament

Услугата за платен абонамент Twitter Blue е достъпна за потребители в още две държави. И така, какви са цената и характеристиките на Twitter Blue? Ето всички подробности!

Има много важно развитие по отношение на платената абонаментна услуга Twitter Blue . В резултат на развитието услугата беше достъпна в още две държави. И така, какво е Twitter Blue, какви са неговите предимства, какво прави? Любопитни подробности за въпросната услуга има в нашите новини.

Платена абонаментна услуга Какво е Twitter Blue, какви са неговите характеристики?

  • Отменете и редактирайте туит
  • папки с отметки
  • режим на четене
  • Персонализиране на лентата за навигация
  • Четене на новини без реклами

Прочети Още: Microsoft обявява Windows 11 SE за системи от нисък клас

Услугата за социални медии обяви, че нейната абонаментна услуга, наречена Twitter Blue, също е стартирана в Съединените щати и Нова Зеландия . Платената абонаментна услуга беше достъпна ограничено в Канада и Австралия през юни. Twitter Blue предлага на потребителите някои предимства срещу месечна такса от $3.

Платената абонаментна услуга, предлагана от популярната платформа за социални медии в две държави, ще изведе потребителското изживяване на най-високо ниво със своите функции. Абонатите ще имат възможността да отменят и редактират туита. Изпратеният туит може да бъде оттеглен, редактиран и споделен отново в рамките на 60 секунди.

Сред функциите, предлагани на абонатите, са папки с отметки. Благодарение на тази функция абонатите ще могат да групират туитове в секцията „Отметки“. Това ще предотврати объркване, което може да възникне в секцията Bookmarks.

Twitter също въведе режим Reader заедно със своята платена абонаментна услуга. Тази функция подобрява изживяването при четене на туит нишки. Ако бутонът в поредицата туитове е избран, ще се отвори нова страница и много туитове ще се четат лесно на една страница.

В лентата за навигация на приложението за социални медии обикновено има четири бутона: начало, търсене, известия и кутия за съобщения. Потребителите с абонамент за Twitter Blue ще могат да персонализират лентата за навигация, както пожелаят.

Платформата предлага на платените абонати четене без реклами на уебсайтовете на някои издатели, базирани в Съединените щати. По този начин статиите на някои издатели, срещани в платформата, могат да се четат без никакви реклами.

Все още не е известно кога Twitter, който предлага някои функции, които потребителите очакват да бъдат достъпни за дълго време, срещу определена такса, ще пусне своята платена абонаментна услуга в други страни.

Какво мислите за Twitter Blue? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Microsoft веднъж се е опитала да продаде Bing на Apple!
  2. Discord срина ли се? Има проблеми с достъпа до Discord!
  3. Събитието Xiaomi 2023 приключи: Какво беше представено?
  4. Нова промяна в мобилното приложение на YouTube
  5. Threads се развива: Налични са много нови функции

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.