Услугата за платен абонамент Twitter Blue стартира в още две държавиtwitter abonament

Услугата за платен абонамент Twitter Blue е достъпна за потребители в още две държави. И така, какви са цената и характеристиките на Twitter Blue? Ето всички подробности!

Има много важно развитие по отношение на платената абонаментна услуга Twitter Blue . В резултат на развитието услугата беше достъпна в още две държави. И така, какво е Twitter Blue, какви са неговите предимства, какво прави? Любопитни подробности за въпросната услуга има в нашите новини.

Платена абонаментна услуга Какво е Twitter Blue, какви са неговите характеристики?

  • Отменете и редактирайте туит
  • папки с отметки
  • режим на четене
  • Персонализиране на лентата за навигация
  • Четене на новини без реклами

Прочети Още: Microsoft обявява Windows 11 SE за системи от нисък клас

Услугата за социални медии обяви, че нейната абонаментна услуга, наречена Twitter Blue, също е стартирана в Съединените щати и Нова Зеландия . Платената абонаментна услуга беше достъпна ограничено в Канада и Австралия през юни. Twitter Blue предлага на потребителите някои предимства срещу месечна такса от $3.

Платената абонаментна услуга, предлагана от популярната платформа за социални медии в две държави, ще изведе потребителското изживяване на най-високо ниво със своите функции. Абонатите ще имат възможността да отменят и редактират туита. Изпратеният туит може да бъде оттеглен, редактиран и споделен отново в рамките на 60 секунди.

Сред функциите, предлагани на абонатите, са папки с отметки. Благодарение на тази функция абонатите ще могат да групират туитове в секцията „Отметки“. Това ще предотврати объркване, което може да възникне в секцията Bookmarks.

Twitter също въведе режим Reader заедно със своята платена абонаментна услуга. Тази функция подобрява изживяването при четене на туит нишки. Ако бутонът в поредицата туитове е избран, ще се отвори нова страница и много туитове ще се четат лесно на една страница.

В лентата за навигация на приложението за социални медии обикновено има четири бутона: начало, търсене, известия и кутия за съобщения. Потребителите с абонамент за Twitter Blue ще могат да персонализират лентата за навигация, както пожелаят.

Платформата предлага на платените абонати четене без реклами на уебсайтовете на някои издатели, базирани в Съединените щати. По този начин статиите на някои издатели, срещани в платформата, могат да се четат без никакви реклами.

Все още не е известно кога Twitter, който предлага някои функции, които потребителите очакват да бъдат достъпни за дълго време, срещу определена такса, ще пусне своята платена абонаментна услуга в други страни.

Какво мислите за Twitter Blue? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  2. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  3. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  4. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!
  5. Huawei Pura 70 Ultra идва да стане крал на пазара на смартфони (ревю)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.