Услуги, които можете да имате на конференции на живо до 10 души

videokonferentsia

Съставихме най-добрите услуги за аудио конференции и видеоконференции с поддръжка на десет или повече участници.

Ефективната комуникация е ключът към успеха за всеки бизнес. В тази статия сме съставили най-добрите услуги за аудиоконференции и видеоконференции с поддръжка на десет или повече участници .

Приложения за конференция на живо за до 10 души

Конферентните услуги на живо ви идват на помощ при координация с отдалечени работници, комуникация с колеги на друго място, среща с настоящи и потенциални клиенти и други .

Разбира се, първата подробност, на която трябва да обърнете внимание, в услугата за конференции на живо, която ще използвате, се откроява като надеждност . Не всички услуги за конференции на живо са безплатни, а в някои случаи може да се начислят такси за допълнителни услуги.

Ето услугите, които сме подготвили за вас, където можете да провеждате конференции на живо за повече от десет амбициозни хора!

Skype / Skype за бизнес

Skype, познат на почти всички, е една от услугите, които могат да бъдат предпочитани за малкия бизнес и ежедневните комуникации. В услуга, която обикновено се предоставя подкрепа за 25 участника , се е увеличил този номер, поради избухването Covid-19 и в момента има 50 участника подкрепа. Skype се откроява с безплатната си структура и предлага както аудио, така и видео конференция поддръжка.

В допълнение, той може да бъде включен в списъка ви за Skype за бизнес за по-професионална употреба. Skype for Business, който предлага поддръжка от максимум 250 участници , се отличава със своите съоръжения за сигурност на високо ниво.

Екипи на Microsoft

Microsoft Teams, бизнес-ориентиран чат, срещи, бележки и допълнителна платформа за сливане, се откроява със своите силни мерки за сигурност. Приложението, което също предлага както аудио и видео конферентна връзка, се откроява със своята силна поддръжка на участниците в този момент.

Приложението, което предлага 300 участници поддръжка за безплатния пакет, ви предлага възможността за неограничена поддръжка на участници в платени версии . Имате възможност да интегрирате приложенията на Office в услугата с платени пакети.

Hangouts / Hangouts Запознайте се

Hangouts и Hangouts Запознайте се с услугите, предлагани от Google и насочени към корпоративните структури са добра алтернатива за провеждане на писмени, аудио и видео конференции. Работейки в интеграция с G Suite, услугата предлага и възможности за безплатно използване.

Spike

Spike, който можете да изберете за големи срещи и онлайн конференции и срещи, предлага два различни типа абонаменти като индивидуални и корпоративни. Отделните абонаменти имат максимум десет поддръжка на участници , докато корпоративните абонаменти предлагат неограничена поддръжка за участници . Трябва да се отбележи, че отделните абонаменти са безплатни, а корпоративните абонаменти се таксуват месечно за сметка.

FaceTime

В този момент FaceTime има малко по-ограничена структура. Услугата, която позволява видео разговори между устройства на Apple, предлага възможност за разговори между двама участници. В срещата обаче могат да бъдат включени максимум 32 участници . С други думи, може да го предпочитате в ситуации, в които разказът ще се насочи към определен фокус.

FreeConferenceCall

Предлагайки напълно безплатно използване, FreeConferenceCall се откроява като добър избор както за гласови, така и за видео разговори. С FreeConferenceCall, който може да бъде интегриран с Google Календар и Outlook, можете да организирате срещите си и да предоставяте онлайн разговори.

И така, има ли други услуги, които използвате и препоръчвате? Можете да споделите услугите, които използвате, с нас и другите ни читатели точно по-долу.

Подобни публикации

  1. Instagram вече ще цензурира снимки с голота в DM
  2. Какво представлява динамичният остров, който познаваме с iPhone 14 Pro?
  3. YouTube с нов дизайн за мобилни устройства и мрежа
  4. 9 неизвестни функции на Twitter
  5. TikTok имитира някои функции на BeReal!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.