Услуги, които ви позволяват да работите върху общ документ с приятелите си

obsht dokument

Поради коронавируса, компаниите решават да работят от вкъщи. И така, какви са услугите, които ви позволяват да работите върху общи документи? В тази статия сме събрали за вас съвместни услуги.

Поради коронавируса, компаниите решават да работят от вкъщи. И така, какви са услугите, които ви позволяват да работите върху общи документи? В тази статия сме събрали за вас съвместни услуги.

1. Google Документи, Google Таблици, Google Слайдове

Когато става дума за сътрудничество, идват на ум услугите на Google, които могат да се използват безплатно. Сътрудничеството може да се осъществи лесно чрез Google Documents. В допълнение към нивелирането на документа с приятелите си, Google Документи има много полезни функции.

Благодарение на Google Spreadsheets, услуга, активно използвана от хората, работещи от дома, можете да създавате таблици и да споделяте / редактирате тези таблици с приятелите си.

С Google Слайдове можете да създавате слайдшоу с приятелите си, без да излизате от дома. В Google Слайдове има много теми. Можете да създавате слайдове, като изберете темата, която харесвате.

2.OneDrive / SharePoint

Сега можете да работите в екип навсякъде и по всяко време, бързо, надеждно и сигурно. С Office / OneDrive или SharePoint много хора могат да работят заедно върху документ на Word, електронна таблица на Excel или презентация на PowerPoint.

Всеки, който работи по едно и също време, се нарича съавторство. SharePoint е пакет, разработен от Microsoft, който позволява вътрешен обмен на документи и използване на версии. Функцията за съавторство може да се използва за документи, съхранявани в OneDrive или SharePoint. Благодарение на SharePoint можете да споделяте документи и да си сътрудничите с приятелите си.

3. Microsoft Teams

С Microsoft Teams можете да си сътрудничите със съотборниците си. В екипи можете да осъществявате достъп, споделяне и редактиране на документи на Word, PowerPoint и Excel в реално време.

Подобни публикации

  1. Идва нова актуализация за реакциите на емоджи WhatsApp
  2. Microsoft обявява серия от иновации, идващи в Windows 11 Store
  3. Идва ограничение на историите в Instagram
  4. Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте!
  5. Новото видео на НАСА показва как черна дупка е погълнала звезда

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.