Функция Въпроси и отговори на живо идва в YouTubeyoutube vaprosi i otgovori

Функция Въпроси и отговори на живо идва в YouTube

Стриймърите в YouTube вече не се опитват да избират и отговарят на въпроси от чата. Новият инструмент за въпроси и отговори вече е наличен.

YouTube вече разполага с нова функция за въпроси и отговори на живо, за да ви помогне да организирате частни сесии с въпроси и отговори по време на потоци на живо.

Когато започнете сесия с въпроси и отговори като създател, информацията по темата ще се появи като фиксирано съобщение в горната част на чата на вашата публикация, след което зрителите могат да публикуват своите въпроси от този раздел. Когато намерите въпрос, който искате да обсъдите, можете да го закачите, така че да се откроява и всички да знаят какво отговаряте.

Разгледай Още: Как да изберем Ethernet кабел?

Можете да промените този въпрос, както желаете, по време на процеса на публикуване. След като завършите сесията с въпроси и отговори, можете да се върнете към стандартна стая за чат.

YouTube увеличава значението, което придава на излъчванията

Този специален инструмент за въпроси и отговори може да бъде полезен начин за създателите да говорят директно на своята аудитория. Досега телевизионните оператори се опитваха да уловят въпроси в съобщенията, течащи в чата. Предоставянето на възможност на операторите да закачат въпроси в предаването и да получават въпроси от зрителите ще доведе до много по-плавни и полезни предавания.

Тъй като YouTube продължава да развива своята платформа за стрийминг на живо, за да се конкурира с Twitch , компанията добавя редица функции от дълго време, за да направи своите чатове по-ангажиращи за стриймърите. Тези функции включват супер чатове, които позволяват на зрителите да плащат, за да подчертаят своите коментари, и супер благодарности, което в общи линии е чиста поддръжка.

Подобни публикации

  1. Забравих паролата си за WhatsApp Проблем и решение
  2. 3-месечна безплатна кампания за Spotify Premium стартира!
  3. Нова функция за изкуствен интелект идва в Google Chrome
  4. Характеристики, цена и дата на пускане на Xiaomi Redmi K70 Series
  5. Разработен е плъгин за ускоряване на рекламите в YouTube!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.