Нови слухове за уеб версията на Threads: Кога ще дойде?threads

Нови слухове за уеб версията на Threads: Кога ще дойде?

Появиха се нови слухове за уеб версия на Threads, най-големият конкурент на X (бивш Twitter). Ето подробностите! Meta ще пусне уеб версия на конкурента на X (бивш Twitter) Threads по-рано тази седмица, съобщава The Wall Street Journal.

На Threads липсват много функции откакто беше пуснат за първи път и потребителите трудно възприеха платформата поради тези липсващи функции. Дотолкова, че всички тези липсващи функции настрана, най-големият недостатък на платформата беше липсата на уеб версия. Главният изпълнителен директор на Meta Марк Зукърбърг каза по-рано този месец, че компанията работи върху уеб версия на платформата, заедно с липсващите функции, и ще бъде готова „през следващите няколко седмици“.

Уеб версията на Threads идва тази седмица

Въпреки това WSJ отбеляза, че неговите източници казаха, че „плановете за стартиране не са окончателни и подлежат на промяна“. Мосери сподели в Threads миналата седмица, че Meta тества „ранна уеб версия вътрешно за седмица или две“, но „има нужда от малко работа“, преди да бъде широко пусната.

Уеб версията на платформата, която счупи рекорда за най-ранен обхват от 100 милиона потребители със стартирането си, се очаква да бъде достъпна тази седмица, ако Марк Зукърбърг удържи на думата си. И така, продължавате ли да използвате Threads активно? Можете да споделите вашите мисли за нишките с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  2. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!
  3. Рекорден ръст на пазарната стойност на Apple
  4. Grok, изкуственият интелект на X, ще получава всички резюмета на новини от X!
  5. Сключено е ново споразумение между TikTok и Universal Music!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.