Xiaomi представи интелигентен масажен столxiaomi ai masajen stol

Xiaomi представя поддържан от изкуствен интелект интелигентен масажен стол

Xiaomi представи интелигентен масажен стол, който привлича вниманието с помощта на изкуствен интелект. И така, за колко се продава стилно проектираното кресло? Xiaomi представи интелигентен масажен стол с поддръжка на изкуствен интелект. Благодарение на технологията с изкуствен интелект седалката, която знае колко натиск трябва да бъде приложен върху коя част от тялото, също се откроява със стилен дизайн. Предлагайки възможност за персонализиране с различни настройки, седалката разполага и с поддръжка на гласови команди.

Характеристики на Smart Massage Chair на Xiaomi

Xiaomi представи интелигентен масажен стол, който помага за намаляване на нивата на стрес и по този начин релаксира хората. Xiaomi Mijia Smart Massage Chair използва технология с изкуствен интелект, за да приложи най-подходящия натиск върху определени части на тялото по време на масаж.

Седалката, която включва шест различни масажни техники, включително шиацу, може да се регулира чрез дистанционно управление и гласова команда. Масажният стол, който се предлага с различни режими, може да се управлява и с приложението Xiaomi.

Масажният стол има заключване от деца и бутон за аварийно спиране. Така се осигурява сигурност. Продуктът, представен от Xiaomi, включва също 3D съраунд Bluetooth високоговорител и 18W USB-C порт.

Цената на интелигентния масажен стол на Xiaomi

Цената на умния масажен стол, който беше предложен с групово финансиране и достигна определената цел, в момента е 6999 китайски юана, или около 961 долара. Твърди се, че цената на продукта ще бъде 7999 китайски юана (около $1098) в бъдеще.

Не е известно дали продуктът, който засега се предлага само в кафяво, скоро ще бъде наличен в различни цветови версии. Не е ясно дали седалката ще бъде налична за продажба в други страни. Какво мислите за интелигентния масажен стол на Xiaomi? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Honor Magic 6 Pro ще се предлага с поддръжка за бързо зареждане
  2. YouTube Music заменя Google Podcasts
  3. Дали Microsoft излъга, когато представи Edge Copilot?
  4. Tiktok ще бъде ли забранен в Турция?
  5. Плановете на Apple за изкуствен интелект в серията iPhone 16

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.