Xiaomi представи интелигентен масажен столxiaomi ai masajen stol

Xiaomi представя поддържан от изкуствен интелект интелигентен масажен стол

Xiaomi представи интелигентен масажен стол, който привлича вниманието с помощта на изкуствен интелект. И така, за колко се продава стилно проектираното кресло? Xiaomi представи интелигентен масажен стол с поддръжка на изкуствен интелект. Благодарение на технологията с изкуствен интелект седалката, която знае колко натиск трябва да бъде приложен върху коя част от тялото, също се откроява със стилен дизайн. Предлагайки възможност за персонализиране с различни настройки, седалката разполага и с поддръжка на гласови команди.

Характеристики на Smart Massage Chair на Xiaomi

Xiaomi представи интелигентен масажен стол, който помага за намаляване на нивата на стрес и по този начин релаксира хората. Xiaomi Mijia Smart Massage Chair използва технология с изкуствен интелект, за да приложи най-подходящия натиск върху определени части на тялото по време на масаж.

Седалката, която включва шест различни масажни техники, включително шиацу, може да се регулира чрез дистанционно управление и гласова команда. Масажният стол, който се предлага с различни режими, може да се управлява и с приложението Xiaomi.

Масажният стол има заключване от деца и бутон за аварийно спиране. Така се осигурява сигурност. Продуктът, представен от Xiaomi, включва също 3D съраунд Bluetooth високоговорител и 18W USB-C порт.

Цената на интелигентния масажен стол на Xiaomi

Цената на умния масажен стол, който беше предложен с групово финансиране и достигна определената цел, в момента е 6999 китайски юана, или около 961 долара. Твърди се, че цената на продукта ще бъде 7999 китайски юана (около $1098) в бъдеще.

Не е известно дали продуктът, който засега се предлага само в кафяво, скоро ще бъде наличен в различни цветови версии. Не е ясно дали седалката ще бъде налична за продажба в други страни. Какво мислите за интелигентния масажен стол на Xiaomi? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Характеристиките на модела Xiaoxin Pad Pro 12.7
  2. Мощен процесор, 50 мегапикселова предна камера и още!
  3. Xiaomi Pad 7 Series Характеристики, цена и дата на излизане
  4. Характеристики на Vivo iQOO Z9 Lite
  5. Очаквайте сгъваем телефон на Huawei

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.