Как да изтеглите Threads Video?threads video izteglyane

Как да изтеглите Threads Video?

В това ръководство сме изброили услугите, които позволяват изтегляне на видео в Threads. И така, как да изтеглите видео в Threads? Темите, които станаха много популярни за много кратко време , не позволяват директно изтегляне на видеоклипове. Поради тази причина много хора се чудят как да изтеглят видеоклипове в платформата на социалните медии.

В това ръководство сме изброили инструментите, които ви позволяват да изтегляте видеоклипове, споделени чрез Threads, новото приложение за социални медии на Meta . И така, как да изтеглите видеоклипове в Threads, който се използва от милиони хора?

Threads Методи за изтегляне на видео

  1. ThreadsDownloader.io
  2. ThreadMate
  3. Видео изтегляне за теми

ThreadsDownloader.io

ThreadsDownloader.io е уебсайт, който позволява много лесно изтегляне на видеоклипове, публикувани в приложението за социални медии Threads. Имате нужда от уеб браузър за изтегляне, тъй като това е онлайн услуга.

Първо копирайте връзката на видеоклипа, който искате да споделите. За да копирате връзката към видеоклип на телефона, първо докоснете публикацията и натиснете иконата за споделяне. Изберете „Копиране на връзката“ в следващата стъпка.

След като посетите уебсайта, поставете връзката в полето на страницата. Натиснете бутона „Изпращане“. Кликнете върху бутона „Изтегляне“ в долната част. Ще се отвори видеоклипът, който искате да изтеглите. Натиснете иконата с три точки в долния десен ъгъл на видеоклипа и натиснете бутона „Изтегляне“.izteglqne threads

ThreadMate

ThreadsMate е онлайн услугата за удобно изтегляне на видеоклипове в новата социална медийна платформа Threads на Meta. Трябва само да следвате няколко стъпки за процеса на изтегляне. Първо копирайте връзката на видеоклипа, който искате да изтеглите.

Посетете ThreadsMate в уеб браузър и поставете връзката в полето. Ако щракнете върху бутона „Поставяне“ в полето, връзката ще бъде поставена автоматично. Щракнете върху бутона „Изтегляне“ в следващата стъпка. След това изберете една от опциите за изтегляне.threads mate

Видео изтегляне за теми

Има мобилно приложение, наречено Video Downloader For Threads, което ви позволява да изтегляте видеоклипове в приложението Threads. Има два различни метода за изтегляне. При първия метод вижте видеоклипа, който искате да изтеглите, и натиснете иконата за споделяне.

Докоснете „Споделяне чрез“. Изберете Threadster от списъка. Във втория метод копирайте връзката на видеоклипа. Отворете приложението, наречено Video Downloader For Threads, и поставете връзката. В следващата стъпка натиснете бутона „Изтегляне“.

В тази статия отговорихме на въпроса как да изтегляте видеоклипове в Threads. Можете да изтеглите видеоклипове на вашето устройство, като използвате един от инструментите в нашето ръководство. Също така не забравяйте да следвате акаунта на KakSePravi в Facebook. Можете също така да включите известията, като натиснете иконата на камбанка в профила.

Подобни публикации

  1. Как да излезете от Google акаунт на Android?
  2. Как да се откажа от Телеграм Премиум?
  3. Как да нулирате Instagram Explore?
  4. Какво е Android Studio и как да го използвате?
  5. Как да нулирате PS4 и PS5 до фабричните настройки?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.