Как да изтеглите Threads Video?threads video izteglyane

Как да изтеглите Threads Video?

В това ръководство сме изброили услугите, които позволяват изтегляне на видео в Threads. И така, как да изтеглите видео в Threads? Темите, които станаха много популярни за много кратко време , не позволяват директно изтегляне на видеоклипове. Поради тази причина много хора се чудят как да изтеглят видеоклипове в платформата на социалните медии.

В това ръководство сме изброили инструментите, които ви позволяват да изтегляте видеоклипове, споделени чрез Threads, новото приложение за социални медии на Meta . И така, как да изтеглите видеоклипове в Threads, който се използва от милиони хора?

Threads Методи за изтегляне на видео

  1. ThreadsDownloader.io
  2. ThreadMate
  3. Видео изтегляне за теми

ThreadsDownloader.io

ThreadsDownloader.io е уебсайт, който позволява много лесно изтегляне на видеоклипове, публикувани в приложението за социални медии Threads. Имате нужда от уеб браузър за изтегляне, тъй като това е онлайн услуга.

Първо копирайте връзката на видеоклипа, който искате да споделите. За да копирате връзката към видеоклип на телефона, първо докоснете публикацията и натиснете иконата за споделяне. Изберете „Копиране на връзката“ в следващата стъпка.

След като посетите уебсайта, поставете връзката в полето на страницата. Натиснете бутона „Изпращане“. Кликнете върху бутона „Изтегляне“ в долната част. Ще се отвори видеоклипът, който искате да изтеглите. Натиснете иконата с три точки в долния десен ъгъл на видеоклипа и натиснете бутона „Изтегляне“.izteglqne threads

ThreadMate

ThreadsMate е онлайн услугата за удобно изтегляне на видеоклипове в новата социална медийна платформа Threads на Meta. Трябва само да следвате няколко стъпки за процеса на изтегляне. Първо копирайте връзката на видеоклипа, който искате да изтеглите.

Посетете ThreadsMate в уеб браузър и поставете връзката в полето. Ако щракнете върху бутона „Поставяне“ в полето, връзката ще бъде поставена автоматично. Щракнете върху бутона „Изтегляне“ в следващата стъпка. След това изберете една от опциите за изтегляне.threads mate

Видео изтегляне за теми

Има мобилно приложение, наречено Video Downloader For Threads, което ви позволява да изтегляте видеоклипове в приложението Threads. Има два различни метода за изтегляне. При първия метод вижте видеоклипа, който искате да изтеглите, и натиснете иконата за споделяне.

Докоснете „Споделяне чрез“. Изберете Threadster от списъка. Във втория метод копирайте връзката на видеоклипа. Отворете приложението, наречено Video Downloader For Threads, и поставете връзката. В следващата стъпка натиснете бутона „Изтегляне“.

В тази статия отговорихме на въпроса как да изтегляте видеоклипове в Threads. Можете да изтеглите видеоклипове на вашето устройство, като използвате един от инструментите в нашето ръководство. Също така не забравяйте да следвате акаунта на KakSePravi в Facebook. Можете също така да включите известията, като натиснете иконата на камбанка в профила.

Подобни публикации

  1. Видеоклиповете на Instagram Reels вече могат да се изтеглят!
  2. Как да изтегля Opera VPN Mobile? Как да направите настройки?
  3. Забравих паролата си за iCloud, Как да възстановя iCloud акаунт?
  4. Как да коригирам проблема с черния екран в Instagram?
  5. Как да изтеглите Instagram Reels Video?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.