WhatsApp представи дългоочакваните личности с изкуствен интелектwhatsapp ai

Личности с изкуствен интелект пристигнаха в WhatsApp! Как да използвам?

WhatsApp представи дългоочакваните личности с изкуствен интелект с новата си бета актуализация. Ето подробностите! Като част от новата си бета версия, WhatsApp предоставя на избрани мобилни потребители достъп до новите чат стаи на Meta, задвижвани от AI.

По време на събитието Meta Connect 2023 компанията обяви, че работи върху „асистент в приложението“ за различните си платформи. Тази технология работи подобно на Bing Chat, можете да му задавате въпроси или да участвате в чат с него.

Освен това компанията обясни, че можете също да дадете на AI уникална индивидуалност, всяка базирана на известна знаменитост. Например, персонажът на Dungeon Master ще ви напътства в приключенска игра за избор на себе си или асистент в лицето на Snopp Dogg ще ви помогне с вашата музика.

Не знаем кога тази функция на WhatsApp ще бъде официално достъпна, но WABetaInfo съобщава, че потребителите на iOS и Android могат да изпробват бета версията на технологията. Докато първата версия беше пусната наскоро, втората версия е налична от 17 ноември.

В допълнение към въвеждането на асистента в приложението, актуализацията поставя разговорите, задвижвани от AI, директно в раздела Чатове за бърз достъп.

Как да използвате новия асистент за изкуствен интелект на WhatsApp?

Заинтересованите собственици на Android трябва първо да се присъединят към програмата Google Play Beta и да инсталират приложението WhatsApp Beta на своите устройства. От страна на iOS в момента няма начин за достъп до ранната тестова версия с тези асистенти с изкуствен интелект.

След като стартираме WhatsApp след актуализацията, ще можем да докоснем зелената икона за чат в долния десен ъгъл и след това да изберем „Нов чат с изкуствен интелект“.

Характеристики и цена на Honor 100 Series

На тази страница ще можете да видите всяка налична в момента личност. Вашият AI асистент ще отговори, като направи предложения, като същевременно се свърже с източника.

Функцията, която вече предизвика голямо любопитство, се очаква да бъде публично достъпна след всички етапи на тестване. Какво мислите за тази нова функция? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.