Нови подробности от услугата за игри Playables на YouTube!Нови подробности от услугата за игри Playables на YouTube!

Google стартира своята вътрешна услуга за игри, Playables, чрез YouTube. Ето подробностите! След провала на Stadia, следващото приключение на Google в света на игрите е много по-малко. Толкова много, че гигантът за търсене Google обяви нова функция на YouTube, наречена Playables през септември.

Обявена като „експериментална“ функция, тя позволи на потребителите да играят игри в приложението YouTube, без да се налага да изтеглят нищо. Само ограничен брой потребители имаха достъп до новия раздел Playables, така че ние също не знаехме как изглежда новата функция.

Преди по-малко от седмица Android Authority публикува няколко екранни снимки, показващи раздела Playables за първи път. Днес функцията започна да се появява при много хора. Новата функция е достъпна само в определени страни, което е знак, че Google планира да разшири Playables глобално.

Започнати възпроизвеждания, достъпни за потребители на YouTube Premium

youtube playables

Според Droid-life само членовете на YouTube Premium могат да се възползват от новата функция Playables. Ако сте премиум абонат, ще получите известие от YouTube, което ви информира за Playables.

Точно като Netflix, функцията Playables на YouTube ще позволи на абонатите на Premium да играят игри директно в приложението както на настолни, така и на мобилни устройства. Новата секция Playables ще се появи заедно с друго съдържание в основната емисия на YouTube.

В момента има близо три дузини мобилни игри, които можете да играете безплатно. Това е донякъде изненадващо, тъй като Google първоначално каза, че ще предостави игрите както на мобилни, така и на настолни устройства.

Още по-изненадващо е, че игрите могат да се играят безплатно само до 28 март 2024 г. Не е ясно какво ще се случи с тези игри и библиотеката след това. Какво мислите за тази функция? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.