Представени са две очаквани нови функции на Threadsthreads

Представени са две очаквани нови функции на Threads

Meta започна да въвежда нови функции в Threads. Компанията влезе в седмицата с две нови функции, които въведе в своята платформа. Ето подробностите! Съперничещото текстово базирано приложение Threads на Meta X (преди Twitter) предлага възможността да виждате публикации, които харесвате, с новата си актуализация.

Компанията започна да тества новата функция в бета версията на Android миналата седмица, а в края на седмицата, която изоставихме, Meta започна да предлага тази функция на всички потребители. Потребителите могат да намерят публикации, които харесват в Настройки => Вашите харесвания, достъпни от страницата на техния профил.

Налични са и нови функции „Качество на медиите“ и „Класиране на последователи“.threads dve novi funktsiЗаедно с възможността да преглеждате харесани публикации, Meta въведе нова опция за качество на качване на мултимедия , достъпна през Настройки => Акаунт => Качество на медиите, която ви позволява да качвате изображения и видеоклипове с по-високо качество.

Освен това Threads вече позволява на потребителите да сортират списъците си с последователи по „Първо най-новите“ и „Първо най-старите“.

Въпреки че това са хубави малки актуализации за приложението, Марк Зукърбърг каза миналата седмица, че някои от най-търсените функции, като търсене на публикации и уеб версия, ще пристигнат през следващите няколко седмици.

Подобни публикации

  1. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  2. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  3. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
  4. Как се пише?
  5. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.