Нов видео пробив от X: TV приложение идва!x tv

Нов видео пробив от X: TV приложение идва!

X работи върху ново телевизионно приложение, което ще отразява важността, която придава на видеоклиповете. Ето подробностите! X обяви, че скоро ще пусне специално телевизионно приложение за видеоклипове, качени в платформата.

Изпълнителният директор на X Линда Якарино обяви във вторник, че новото приложение ще донесе „в реално време, ангажиращо съдържание на вашите смарт телевизори“. Интерфейсът на приложението е доста подобен на този на YouTube, както се вижда в промоционален видеоклип, споделен от Yaccarino.

Как ще изглежда новото приложение X TV?

Приложението ще включва модерен видео алгоритъм, предназначен да държи потребителите в крак с ексклузивно популярно съдържание, както и задвижвани от AI теми, които ще организират видеоклипове по теми. Приложението също ще поддържа гледане на различни устройства, което означава, че ще можете да започнете да гледате видеоклип на телефона си и да продължите да го гледате на телевизора си по-късно.

Yaccarino казва, че приложението ще има усъвършенствани видео разговори и ще бъде достъпно на „повечето интелигентни телевизори“. Въпреки че няма официална дата за стартиране на приложението, се очаква то да бъде налично скоро.

Предстоящото пускане на приложението също се отбелязва като част от усилията на Yaccarino да трансформира сайта на социалните медии в платформа за „видео“ със свободна реч. Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Android казват, че GIF файловете от iPhone са повредени
  2. YouTube с нова функция Супер чат
  3. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  4. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  5. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.