Обявена дата на пускане на пазара на новите модели iPad!noviyat model na ipad 2024

Дата на пускане на пазара на новите модели iPad!

Обявена е датата на пускане на пазара на дългоочакваните модели iPad през 2024 г. Ето датата, на която ще бъдат представени новите iPad! Apple, която не е представяла нов модел iPad от дълго време, се очакваше да представи нови iPad през 2024 г., а днес стана ясно кога ще бъдат представени новите iPad.

Apple планира събитие, което ще бъде излъчено на живо по целия свят на 7 май от 17:00 ч. чрез обичайните канали, включително специалната страница на компанията за събития и канал в YouTube.

И четирите модела iPad, които се очаква да бъдат представени на събитието, се очаква да използват новия процесор M3 като MacBook Air, но истинският акцент ще бъде моделът iPad Air. Надеждни източници като Марк Гурман от Bloomberg прогнозират, че Apple планира да представи по-голяма 12,9-инчова версия на своя таблет от среден клас през 2024 г.

Нови модели iPad идват на 7 май

От другата страна на слуховете се казва, че моделите iPad Pro ще получат актуализация на OLED екрана, върху която се работи от години. Освен това не е известно дали моделите iPad Pro ще се предлагат с две различни алтернативи, голям и малък екран.

12,9-инчовият iPad Pro разполага с мини-LED дисплей с подобрена наситеност на цветовете и контраст, докато неговият по-малък аналог ще продължи да се придържа към LCD панел, обслужван от технологията ProMotion.

Това, което се знае със сигурност, е пристигането на нови аксесоари за клавиатура като Magic Keyboard, които според съобщенията ще направят всеки iPad да изглежда повече като един от елегантните лаптопи на Apple. Трябва също да отбележим, че новите продукти ще имат множество функции, поддържани от изкуствен интелект.

Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Какво представлява функцията за проследяване на очите на iPhone?
  2. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  3. Asus Rog съюзник
  4. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  5. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.