Интерфейсът на Tumblr се променяИнтерфейсът на Tumblr се променя: копира ли Twitter?

Tumblr обяви на своята блог страница, че е променил уеб интерфейса и е направил някои промени. Ето го новия интерфейс на платформата за социални медии! Основан от Дейвид Карп и Марко Армент през 2007 г., Tumblr е популярна социална мрежа и сайт за блогове. Платформата позволява на потребителите да създават свои собствени блогове и да позволяват на хората да се следват един друг.

Тийнейджърите особено обичат да използват и взаимодействат с Tumblr. Осъзнавайки това, Tumblr сигурно отново се опитва да привлече вниманието на младите хора. Защото компанията обяви, че е направила иновации в уеб интерфейса.

Новият интерфейс прилича ли на X (бивш Twitter)?

Tumblr започна да тества новия облик на своя уеб интерфейс миналия месец. В новото си изявление той каза, че са направили фини корекции на интерфейса, като са взели предвид обратната връзка от потребителите във фазата на тестване.tumblr s nov dizayn

Той каза, че е направил подобрения на екранното пространство, особено за потребителите на Tumblr, които използват устройства с голям екран. Съответно ще има промени в изображенията в панели като прозореца за съобщения. Потребителите ще могат да коригират тези промени от контролния панел.

Според изявлението в публикацията в блога ще има и подобрения в достъпа до акаунта и блога. Tumblr, който все още работи върху платформата, иска да види увеличение на броя на потребителите.

В това отношение Twitter (преименуван на X) изглежда е бил засегнат от увеличаването на броя на потребителите. Тъй като общият вид на новия интерфейс е до голяма степен подобен на този на Twitter. Някои потребители изразиха, че не харесват направените промени поради тази причина. Как мислите, че е новият интерфейс на Tumblr? Не забравяйте да споделите вашите коментари с нас.

Подобни публикации

  1. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  2. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  3. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
  4. Как се пише?
  5. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.