YouTube ще предложи милиони долари на издателите на игриyoutube gaming

Обявен пакет за поддръжка за издатели на YouTube Gaming. Видео платформата също ще увеличи поддръжката за електронни спортове.

Нов пакет за милиони долари се появи като част от поддръжката на издателите на YouTube Gaming

Наред с новите статистически данни за игралното съдържание, YouTube обяви план за това как се стреми да разшири този пазар на своята платформа в близко бъдеще. Според изявлението YouTube Gaming  отбеляза огромен ръст само през първата половина на 2021 г., с  повече от 800 милиарда гледания, повече от 90 милиона часа стрийминг на живо и повече от 250 милиона изтегляния.

Прочети Още: Apple вече не е най-ценната компания в света

Поддръжка за издатели на YouTube Gaming

Ръководителят на глобалните игри в YouTube Райън Уайът ще  продължи да инвестира в повече създатели като Dr Lupo и TimTheTatMan , ще продължи да подкрепя електронните спортове чрез събития като Minecraft Championships Pride 2021 и ще популяризира кратки реклами с Shorts Fund от 100 милиона долара.

YouTube също така работи върху създаването на нови инструменти, които да помагат на зрителите да откриват съдържание на живо, да добавят повече опции за приходи, да разширяват съществуващите опции за чат и да продължават да подобряват функцията за препращане на живо за игри, която ще изпраща зрителите към други потоци.

„ YouTube Gaming осъзнава, че създателите ще бъдат по-важни за разработчиците на игри от всякога през следващите 5 години “, пише Wyatt в публикация в блога.

Като най-големият си конкурент в това пространство, YouTube е в основна позиция за разрастване на игралната общност, тъй като Twitch е изправен пред няколко собствени предизвикателства. Платформата загуби споменатите по-рано д-р Лупо и TimTheTatMan в YouTube и добави още инструменти, за да помогне на потребителите да се борят с „нападенията на омраза“.

Платформата също претърпя редица нарушения на данните. В бележките към първата от двете актуализации, публикувани от Twitch, беше посочено , че пробивът 

 сигурността е причинен от незначителна грешка в промяната, направена в конфигурацията на сървъра .

Следните твърдения бяха използвани в изявлението в блога на платформата за излъчване на живо Twitch:

„Научихме, че поради грешка в промяната на конфигурацията на сървъра някои данни са изтекли в интернет и тези данни са били достъпни от злонамерени хора. Нашият екип работи усилено, за да разследва инцидента.“

Другият конкурент на YouTube в тази област ще бъде Facebook. Компанията обяви тази седмица , че планира да похарчи 10 милиарда долара за разработване на собствена Metaverse. С хиляди хора, работещи върху концепцията, основната група на Facebook се преименува на Meta и работи, за да се популяризира като нещо повече от компания за социални медии.

Подобни публикации

  1. Кога ще бъде пусната Assassin’s Creed Hexe?
  2. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
  3. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
  4. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!
  5. Нови опции за абонамент идват в Ubisoft+!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.