Как да направите знак степен от клавиатурата?znak stepen

Как да направите знак за степен от клавиатурата?

Подготвили сме ръководство за хората, които се чудят как да си направят знак за диплома на таблет, компютър и смартфон. Ето какво трябва да направите! Много хора може да имат нужда от знака за степен, когато пишат на компютъра и телефона. И така, как се прави знакът за степен в такъв случай? В ръководството, което подготвихме, обяснихме как да добавите въпросния знак.

Докато работите по проект или подготвяте задание, може да е необходима дипломна оценка в допълнение към направата на шапка. Възможно е да добавите знака за степен към текста както на компютър, така и на мобилно устройство.

Има много практичен начин за добавяне на символа за степен на компютри, смартфони и таблети. Следователно имате възможност да добавите въпросния знак много бързо и практически на компютри и мобилни устройства.

Стъпки за създаване на знак за степен на клавиатурата

 • Задръжте натиснат клавиша Alt.
 • Натиснете 0176 от клавиатурата.
 • Ще бъде добавен знак за степен.

Когато използвате компютър, трябва само да приложите клавишна комбинация, за да можете да добавите символ за степен. За целта задръжте клавиша alt и натиснете клавишите 0176 в ред. Когато направите това, ще сте добавили символа за степен.

Как да направите знак за долна черта ( _ ) и средно тире ( – ) на клавиатурата?
Трябва да натиснете цифрите на клавиатурата, известни също като клавишите Num Lock, които обикновено се намират от дясната страна на клавиатурите. Ако натиснете цифрите, подредени една до друга в горната част на клавиатурата, знакът за градус няма да бъде добавен.

Как да направите знак за степен на телефон и таблет?

 1. Отворете клавиатурата на мобилното устройство.
 2. Натиснете бутона „123“.
 3. Докоснете бутона с различни икони.
 4. Натиснете бутона със знака за градус.

Можете да добавите символа за степен много бързо и лесно на вашия таблет или смартфон. За това действие първо покажете клавиатурата. Веднага след този процес натиснете бутона „123“, разположен на клавиатурата.

Когато следвате въпросната стъпка, ще срещнете различни знаци, както и числа. Докоснете бутона с три различни икони сред тях. След това изберете иконата за степен. Ако следвате тази стъпка, процесът ще бъде завършен.

Подобни публикации

 1. Как се прави регистрация в сайта на Sinsay?
 2. Как да блокирам сайт с Google Chrome?
 3. Как да поправим визуални проблеми във видеоклипове на Windows 11?
 4. Как да намерите изгубен молив на Apple?
 5. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.