Стартира новата платена 1080p опция на YouTube!youtube premium

Стартира новата платена 1080p опция на YouTube!

Оказа се, че YouTube работи върху нова платена 1080p опция. Компанията най-накрая пуска функцията за собствениците на Android и Google TV. YouTube тества ново ниво 1080p Premium с подобрен битрейт за потребители на Android и Google TV. По-рано научихме, че това ще бъде ексклузивна функция за членове на YouTube Premium и ще предоставя видеоклипове с изключително ясно качество.

Новото ниво беше видяно за първи път по-рано тази година, когато опцията се появи за няколко потребители. Оказа се, че наскоро функцията е тествана и за потребители на iOS.

Нивото 1080p Premium предлага по-висок битрейт от стандартната опция 1080p, което означава, че видеоклиповете ще се възпроизвеждат с по-високо качество и с по-малко буфериране. Това е особено полезна функция за потребители с високоскоростни интернет връзки и големи телевизори.

Платена 1080p опция пристигна с по-висок битрейт

Сега изглежда, че функцията най-накрая се разпространява от iOS към устройства с Android и Google TV, както съобщава 9to5Google въз основа на публикации в Reddit и Twitter. Тази функция обаче изглежда е активна само за няколко избрани потребители в момента.

Какво е YouTube Premium? Характеристики и цена

Ясно е, че тази функция е просто още един начин Google да насърчи абонаментите за YouTube Premium.

Въвеждането на ниво 1080p Premium и сега разширяването отвъд iOS е знак, че YouTube се ангажира да предостави на своите потребители възможно най-доброто изживяване при гледане.

Подобни публикации

  1. YouTube Music заменя Google Podcasts
  2. Дали Microsoft излъга, когато представи Edge Copilot?
  3. Tiktok ще бъде ли забранен в Турция?
  4. Радикално решение от Twitch
  5. WhatsApp тества нова функция за актуализации на състоянието!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.