Как да изтеглите macOS 14 Sonoma?kak da izteglite macos 14 sonoma

Как да изтеглите macOS 14 Sonoma 2023?

Как да изтеглите macOS 14 Sonoma, новата версия на macOS, представена от Apple на WWDC миналата седмица? Ето подробностите! Новата версия на операционната система на Apple MacOS 14 Sonoma, кръстена на окръг Сонома, разположен в северната част на Калифорния, привлича вниманието с удобните си функции.

Той се отличава със своя интерфейс, предназначен да осигури гладко и бързо потребителско изживяване на своите потребители. интерфейс macOS 14 Sonoma; Той е проектиран по такъв начин, че потребителите да имат лесен достъп до икони, менюта и прозорци.

macOS 14 Sonoma; Работи безупречно на всички устройства с чипсет Apple M1. В същото време тази нова версия; Състои се от някои актуализации на приложения в момента на фокуса на Apple върху нови проекти. Той включва много функции като блокиране на проследяване, браузър Safari, частни раздели, по-бързо зареждане на страници.

В допълнение, повече функции са интегрирани с подобрения потребителски интерфейс на приложението „Снимки“. Сигурността на операционната система macOS е подобрена с macOS 14 Sonoma.

Какво прави MacOS 14 Sonoma?

Apple разработи специална версия на операционната система MacOS 14 Sonoma за Mac компютри. Благодарение на новата версия потребителите изглежда вършат ежедневната си работа на компютъра по-ефективно. Можем да изброим задачите на удобната за потребителя и интелигентна нова операционна система, както следва:

1. Скорост – Актуализации на производителността

По отношение на скорост – производителност, MacOS 14 Sonoma среща своите потребители с важни актуализации. Това кара Mac-овете да работят гладко и бързо. Състои се от функции като бързо стартиране на приложения и подобрено управление на паметта.

2. Интеграции на приложения

MacOS 14 Sonoma подобрява изживяването на потребителите с интеграции на приложения. Тази функция; Това позволява на Siri да работи интегрирано с повече приложения.

3. Интерфейс – Подобрения в дизайна

Той също така разработва различни подобрения по отношение на интерфейса и дизайна. Прозорците на приложенията, лентата с менюта и компонентите на Dock получават някои подобрения с MacOS 14 Sonoma. Направените подобрения правят нещата на компютъра по-лесни за работа.

4. Мерки за безопасност

macOS 14; Той също така играе активна роля при проблеми с поверителността и сигурността. Благодарение на подобрените мерки за сигурност, поверителността и данните на потребителите са защитени. Новата версия на операционната система macOS;

Безопасно сърфиране в интернет

  • Силни методи за криптиране,
  • Разширено удостоверяване и др. предлага функции.
  • Функциите, които изброихме по-горе, защитават потребителите от онлайн заплахи.

Как да изтеглите macOS 14 Sonoma?

Процесът на изтегляне на macOS 14 Sonoma се извършва по 3 различни начина.

1. Чрез метод на актуализиране
Ако компютърът има инсталирана по-стара версия на MacOS, трябва да се извърши актуализация на MacOS 14 Sonoma. Ако няма нова версия, тя трябва да бъде изтеглена чрез отметка на опциите за актуализиране. За целта изберете „Системни предпочитания“, след което „Актуализация на софтуера“.

2. Уебсайт
Можете първо да отидете на официалния уебсайт на Apple и след това да изтеглите версията на MacOS 14 Sonoma. Намерете страницата на новата версия, за която говорим, на уебсайта на Apple. Можете веднага да започнете процеса на изтегляне.

3. Mac App Store – App Store
macOS 14 Sonoma;Може да бъде изтеглен от Mac App Store и App Store. Отворете приложението Store и напишете „MacOS 14 Sonoma“ в лентата за търсене. Процесът на изтегляне завършва с избиране на правилната версия от резултатите от търсенето.

Подобни публикации

  1. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
  2. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
  3. Как се прави скрийншот на лаптоп?
  4. Телеграм не изпраща смс код? Проблем и Решение в лесни стъпки
  5. Как да активирам електронен ваучер за храна? Е – Voucher

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.