iPhone 15 ще има важен детайл в дизайнаiphone 15 nov dizayn i dynamic island

iPhone 15 ще има важен детайл в дизайна, открит в iPhone 14 Pro

Научихме, че iPhone 15 ще има някои от функциите на iPhone 14 Pro, но нов доклад повдига важен момент в дизайна. Ето подробностите! От известно време се говори, че iPhone 15 ще получи Dynamic Island и 48MP основна камера от iPhone 14 Pro, но сега научихме, че дизайнерската функция на друг Pro телефон може да бъде включена в следващия стандартен iPhone на Apple.

Според потребител на Weibo, който точно разкри съществуването на жълтия iPhone 14, стандартният iPhone 15 ще се доставя с текстуриран матов стъклен гръб в стил iPhone 14 Pro, вместо традиционния гланцов заден панел, използван от неговия предшественик, iPhone 14.

Вероятно Apple прави тази промяна, за да придаде на следващия си стандартен модел по-премиум вид и усещане, но ходът може също така да сочи промени в задния панел за iPhone 15 Pro и iPhone 15 Ultra, за които се твърди, че има титаниева рамка.

iPhone 15 се предлага с текстуриран матов стъклен заден панел

На практическо ниво, текстурираните матови стъклени задни панели, използвани от iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max, правят тези телефони по-лесни за хващане от стандартните им аналози. Независимо от това, фактът, че iPhone 15 може да включва този дизайн на iPhone 14 Pro, предполага, че Apple възнамерява да вдигне летвата за следващия стандартен модел iPhone.

Не всяка функция на iPhone 14 Pro ще дойде в стандартния iPhone 15. Например, очаква се устройството да поддържа статичната честота на опресняване от 60Hz на iPhone 14. Технологията ProMotion на Apple, която позволява 1-120Hz променлива честота на опресняване на iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max, е запазена за iPhone 15 Pro и iPhone 15 Ultra.

Подобни публикации

  1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  2. Asus Rog съюзник
  3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.