Какво е YouTube Premium? Характеристики и ценаyoutube-premium

Функцията Youtube Premium, която беше въведена за първи път в чужбина, обслужва и у нас през последните няколко години. И така, какво е Youtube Premium?

Youtube, една от най-големите платформи за стрийминг в света, привлича голямо внимание, особено в днес. Платформата Youtube, където различни производители на съдържание публикуват своите видеоклипове, се превръща във все по-изчерпателно приложение с нови функции, добавени през последните години. Докато повечето хора използваха приложението само за слушане на музика преди, сега платформата се превърна в платформа за стрийминг с направените подобрения. Youtube Premium, който беше наличен в чужбина през 2018 г. и открит в  през 2019 г., предоставя големи предимства на потребителите в различни теми. И така, какво е Youtube Premium? Какви са функциите и цената на YouTube Premium?

Какво е YouTube Premium?

Youtube, една от най-големите стрийминг платформи в света, излъчва реклами директно в зависимост от броя на рекламите, получени от канала по време на видеото. Това обаче може сериозно да намали удоволствието от гледането за много хора, които използват платформата безплатно. Youtube Premium, от друга страна, предоставя изживяване в YouTube без реклами за потребителите, за да повишат удоволствието си от гледане. Тази услуга не само премахва рекламите, но и носи със себе си различни специални функции.

Youtube Premium, който има функции, които ще се харесат особено на хората, които използват смарт таблети и телефони; Освен това предлага директен достъп до функции като видео без реклами, гледане на видеоклипове без интернет, възпроизвеждане на заден план и Youtube Music.

Прочети Още: Tesla акциите на дъното с придобиването на Илон Мъск в Twitter

Какви са функциите на YouTube Premium?

 • Видеоклипове без реклами
 • Гледане на видеоклипове без интернет
 • Възпроизвеждане във фонов режим
 • Youtube музика

Видеоклипове без реклами

Когато влезете в Youtube директно от вашия мобилен телефон, настолен компютър, таблет или компютър, различни реклами се появяват в началото, средата или края на видеоклипа. Тези реклами могат значително да намалят качеството на гледане на гледаното видео. Можете да се отървете от тези реклами, които не се харесват от потребителя, благодарение на Youtube Premium.

Гледане на видеоклипове без интернет

Абонаментът за Youtube Premium също така предлага възможността да изтегляте видеоклипове на вашето устройство и да ги гледате по-късно. Тази функция ви позволява лесно да гледате видеоклипове на места, където няма интернет. Всъщност тази функция може да се направи с приложението Youtube Go, но потребителите на YouTube Premium могат да имат достъп до тази функция, без да използват допълнително приложение. 

Докато изтеглените видеоклипове се изтеглят с качество 720p, видеоклиповете се съхраняват на вашето устройство за 30 дни.

Възпроизвеждане във фонов режим

Функцията за фоново възпроизвеждане е едно от най-големите желания на милиони потребители на Youtube от години. Защото, когато отворите видеоклип в Youtube, платформата не позволява гледане на това видео във фонов режим. С други думи, за да гледате видеото, беше необходимо да държите екрана на Youtube отворен и дори активно да използвате приложението.

С тази функция на Youtube Premium вече можете да превключвате между други приложения, докато слушате музиката си. 

Youtube музика

Подобреното приложение Youtube Music на Youtube е една от най-полезните платформи в света на музиката. Youtube Music, който привлича много внимание от потребителите със своя интерфейс, който не прилича на Spotify, предлага музикално изживяване без реклами. Възможността да слушате музика заедно с нейните клипове е едно от най-големите му предимства. 

С Youtube Music можете да слушате музика без интернет връзка, точно както в Youtube. Като изтегляте музика или плейлисти, можете да ги слушате по-късно, когато пожелаете, без интернет. По същия начин изтеглените видеоклипове се съхраняват на вашето устройство за 30 дни.

Колко струва YouTube Premium?

 • Индивидуално месечно 2.99 LV
 • Индивидуално годишно 22 LV
 • Семеен месец 3.30 LV
 • Студентски месец 1.30 LV

Подобни публикации

 1. Забравих паролата си за WhatsApp Проблем и решение
 2. 3-месечна безплатна кампания за Spotify Premium стартира!
 3. Нова функция за изкуствен интелект идва в Google Chrome
 4. Характеристики, цена и дата на пускане на Xiaomi Redmi K70 Series
 5. Разработен е плъгин за ускоряване на рекламите в YouTube!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.