11 Предложения за тези, които искат да продават от Instagram

instagram,prodajba

Instagram , популярна социална медийна платформа , споделя снимки и видеоклипове, както и профили на продажби на продукти е възможно да се срещнат. В това ръководство подготвихме 11 предложения за тези, които искат да продават от Instagram . Не забравяйте да разгледате.

В Instagram има много бутикови сметки, продавани в различни категории. Някои от тях продават свои собствени продукти, докато други могат да печелят пари, като продават продуктите, които доставят. Когато става въпрос за пазаруване, пари и доверие, точките се считат за увеличени. Ако искате да станете платформа, където потребителите могат да пазаруват с увереност, като отворят бутик на Instagram, изброените по-долу елементи могат да ви дадат идеи.

Намерете постоянно и творческо име

Първата ви работа е да намерите име, което да създаде забележителна стойност на оригиналната марка. Можете да направите това име по-лесно достъпно, когато това е име, което може лесно да бъде запомнено и запомнено от потребителите. Не е нужно да бързате да намерите имена, можете да елиминирате алтернативите, като отбележите имената, които идват в съзнанието ви и възприемат идеята за хората около вас.

Определете подходящ капитал

Ако ще продавате собствени продукти, ще ви е необходим предварително определен капитал, за да реагирате незабавно на изискванията на клиентите. Използвайки този капитал, можете да подготвите продуктите, които ще продадете за складиране и да изпратите клиента без да чакате пристигането на поръчката. Разбира се, че не спира дотук. Ако ще работите с екип, може да се наложи да ги платите, или може да се наложи да наемете място, където да съхранявате продуктите си и да управлявате процесите. За това би било подходящо да започнем с капитал, който лесно може да се справи с вашия бизнес.

Ако искате да влезете в този бизнес, без да разпределяте капитал и не искате да съхранявате продукти, можете да използвате модела за търговия, наречен Dropshipping . В този метод трябва да преговаряте с търговец на едро или дистрибутор, който доставя продуктите, които ще продавате. След заплащане на цените на едро на входящите поръчки към тези компании, можете да поръчате продуктите, които ще бъдат доставени и да изпратите поръчките на клиентите.

Задайте поверителност на профила на обществени

Не е много полезно да използвате сметката, която ще продавате насаме. Потребителите, които са любопитни за вас и искат да прегледат продуктите, вероятно ще се откажат, след като видя, че сметката е заключена. Поради тази причина е полезно да настроите профила си публично.

Сделка с товарни компании

Ако искате да продавате свои собствени продукти, можете да преговаряте с местните корабни компании, за да не плащате прекалено много транспортни такси. По този начин можете да предоставите по-разумни цени в определен обем транзакции. Освен това, ако плащате фиксирана такса за доставка, можете да продавате продуктите си с етикет за безплатна доставка, като добавите тази такса към цените на продуктите.

Предоставете цялата необходима информация за продуктите, които споделяте

snimane,stoka
Също така е важно да не оставяме под внимание въпросник. На този етап има важни неща, които трябва да знаете. Първото нещо, от което се нуждаете, е да снимате висококачествени снимки, които отразяват вашите продукти по най-добрия начин. За да направите това, можете да получите от продуктовите палатки за заснемане на изображението по-горе . Освен това в описанието трябва да предоставите подробности за продукта, който продавате. Размери, спецификации, гаранционен срок, цена и др. Изделията също се открояват като детайли, които ще привлекат вниманието на потребителя.

Разгледайте други бутикови профили

За да ви даде идеи, можете да преглеждате бутикови сметки, които редовно продават продукти. Така ще можете по-лесно да разберете какво трябва да обърнете внимание.

Чувствайте се свободни да рекламирате

Както във всеки бизнес, рекламата е важен момент за този бизнес. Можете да рекламирате в Instagram, за да достигнете до повече клиенти, или можете да рекламирате с популярни страници срещу заплащане.

Използвайте хештеги

Един от най-добрите начини за достигане до повече потребители е използването на хештеги. Можете да привлечете вниманието на потребителите, като използвате случайно избрани, неподходящи маркери, с етикети, описващи съответния продукт.

Поддържайте връзка с клиентите си

Общуването с потребители, които искат да пазаруват и пазаруват от вашия бутон, ще ви даде допълнителни точки. Много потребители може да поискат да задават въпроси по различни въпроси или потребители, които пускат поръчки, връщат, обменят, изпращат и т.н. проблеми, които може да искате да се свържете. Като просто решение можете да създадете линия за контакт WhatsApp ,Viber, Messenger да посочите вашия имейл адрес или да създадете линия за телефонна поддръжка.

Подобни публикации

  1. Instagram премахва функцията близки приятели
  2. Регистрация на Карта Лукойл Клуб
  3. Instagram обявява стъпка за комисионна за App Store
  4. Копаенето на Ethereum вече е възможно с Norton 360
  5. Май теленор

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.