3 факти за WordPress

wordpress, fakti

Знаете ли, че с WordPress можете да създадете отличен сайт без просто кодиране? С WordPress можете да създадете уеб сайт без никакви познания за кодиране; да създавате съдържание на уебсайта си, да публикувате и управлявате съдържанието си; след определен период от време можете да започнете да печелите пари от създадения от вас уебсайт.

Когато WordPress се върне в ранните си дни, виждаме, че той се използва само за създаване на блог сайт . WordPress се е променил с времето в услугата си, така че услугата може да се използва за различни цели. WordPress; Електронната търговия е станала достъпна за цели като игри, новини или форуми. Можете също да използвате WordPress за други цели, освен за създаване на личен блог .

По това време, дори след като блокът не е настроен от известно време и дори да управлявате вашия блог , ако интересите си в WordPress и вероятно сте чували гледа леко. От деня, в който тя е била установена до днес, непрекъснато се обновява, без никога да прекъсва, за да продължи да развива WordPress не един, не два, не три, можем да изброим хилядите причини; но в тази статия ще се задоволим с това, че наистина говорим за WordPress 3, които вероятно не знаете.

1. Един от всеки четири уебсайта използва WordPress. Има повече от 1.1 милиарда уебсайта в света , а 27% от тези сайтове предпочитат да използват инфраструктурата на WordPress.Ако мислим, че не можем да завършим алтернативите на WordPress , трудно е да не бъдете засегнати от това, че WordPress е толкова популярен, въпреки конкурентите си.

2. Всеки ден повече от 500 уебсайта започват да използват услугата WordPress. Това означава 20 нови блога на час или нов блог на всеки 3 минути.

3.WordPress се използва в уебсайтовете на някои световно известни списания.Знаете ли, че инфраструктурата на WordPress се използва на уебсайтовете на списанията New York Times, National Geographic и Forbes ?

Подобни публикации

  1. Instagram премахва функцията близки приятели
  2. Регистрация на Карта Лукойл Клуб
  3. Instagram обявява стъпка за комисионна за App Store
  4. Копаенето на Ethereum вече е възможно с Norton 360
  5. Май теленор

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.