5 примера, които вашата марка може да бъде предствена в общностsazdavane na obshtnost

Дигиталните пробиви улесняват вашата марка да общува директно с потребителите. Много марки използват социалните медии, за да говорят директно с потребителите, за да насърчат двупосочната комуникация.

Ако вашата марка иска да разнообрази своята комуникационна стратегия, можете да създадете виртуална общност. В тази статия предлагаме да разгледаме 5 примера на стратегии за изграждане на силна общност от успешни общности на дигитални медии . Ето 5 примера, които вашата марка може да следва, за да създаде общност !

1. Reddit

Reddit е една от най-големите общности в интернет. Той предлага на потребителите възможността да създават и управляват общности . Хората, които участват в платформата и следват правилата, могат да увеличат силата си по отношение на общността. Reddit е отличен сайт с около 7500 подкатегории, управлявани от голям брой потребители.

2. Doug 

Хората са конкурентни по своя характер, искат да бъдат признати в резултат на времето, което отделят и усилията си. Doug  знае това и насърчава потребителите да коментират марки. Потребителите получават точки за публикуване, коментар и споделяне на съдържание.

Doug  използва списък за класиране на потребителите въз основа на техните точки на ангажираност. Потребителите могат да участват в състезания, да печелят награди и различни значки.

Разлика 3

Една от най-трудните задачи при създаването на онлайн общност е да поддържате съобщението, което искате да предадете, в съответствие със звука на вашата марка. Въпреки че изграждането на голяма, интерактивна общност е чудесно, ако не сте съвместими с гласа на марката, никой няма да ви забележи. Разликата е чудесен пример за общност, тъй като тя продължава да поддържа хармоничната си идентичност.

4. ChaCha

Успешните общности се основават на двупосочни взаимодействия. Един от най-добрите начини за постигане на това е чрез използване на отворен форум или метод на въпрос и отговор . Предоставянето на потребители на въпроси и отговори ще повиши надеждността на марката.

5. Buzzfeed

Buzzfeed е общност, базирана на съдържание, произведено от потребители. Разрешаването на потребителите да допринасят за оригиналното съдържание на марката минимизира времето и парите, които Buzzfeed отнема за създаването на съдържание.

Хората се интересуват от това, което създават. Това дори може да е проста статия. За тях е безценно, че собственият им труд е оценен от някой друг. Хората създават толкова много съдържание, защото Buzzfeed показва тази публикация на хиляди хора.

Подобни публикации

  1. Запазването на пароли в Safari вече е много по-безопасно
  2. Издаден отчет за прозрачност на App Store
  3. 30-секундни реклами без възможност за пропускане идват в YouTube!
  4. Любимата функция на Telegram идва в WhatsApp
  5. Какво е Google Bard? Как да използвам?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.