Представен е новият изкуствен интелект на Google, който може да играе игриgoogle sima deepmind

Представен е новият изкуствен интелект на Google, който може да играе игри: Какво може да направи SIMA?

Google представи SIMA, своя нов изкуствен интелект, който може да играе игри. Какво представлява изкуственият интелект, разработен от Google DeepMind? Какво може да направи той? Ето подробностите! Google започна да работи за добавяне на нов към моделите и инструментите за изкуствен интелект, върху които работи и продължава да се развива. Този път той работи върху модел с изкуствен интелект, наречен SIMA , за успешно изпълнение на задачи във видеоигрите.

Изкуственият интелект, който означава Scalable Trainable Multi-World Vehicle (SIMA) ще има реакции в реално време и действия, предприети срещу променящи се цели, които човек обикновено показва, докато играе видео игра.google sima izkustven intelekt
Един от изкуствения интелект на Google: Какво е Duet AI? Как да използвам?

Новият изкуствен интелект на Google: Какво е SIMA?

Новият модел на изкуствен интелект, върху който Google DeepMind работи и разработи, ще бъде обучен, като се започне от индивидуални игри до игри за много играчи. След като стане напълно способен да играе игри и цялото обучение е завършено, той ще стане другар в игрите за хора, които нямат приятели.

SIMA, която в момента има стотици различни умения и ще бъде развивана допълнително, се разработва с подкрепата на девет различни популярни видео игри като No Man’s Sky и Teardown. Също така се съобщава, че има сътрудничество с компаниите на тези игри. Когато бъде пуснат изкуствен интелект, който може да възприема различни среди и да предприема действия към определената цел, изглежда, че това ще направи голяма разлика в света на игрите и ще привлече вниманието. Все още не е ясно кога обучението ще бъде завършено и ще се използва от всички.

Подобни публикации

  1. Съперничещият изкуствен интелект на ChatGPT идва от Amazon!
  2. MIT ще позволи на потребителите да говорят с бъдещото си аз
  3. Изкуственият интелект вече превзема игралната индустрия
  4. Още телефони с Android ще могат да използват Gemini в съобщения
  5. Samsung: Започва революцията в интелигентния дом с изкуствен интелект!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.