Един от изкуствения интелект на Google: Какво е Duet AI? Как да използвам?duet ai

Един от изкуствения интелект на Google: Какво е Duet AI? Как да използвам?

Какво представлява Duet AI, представен от Google и как да го използвате? Ето всички неизвестни за Duet AI, един от продуктивните инструменти за изкуствен интелект на Google! Duet Al е инструмент с изкуствен интелект, изграден върху интелигентни интелигентни отговори. Duet Al, който се откроява сред инструментите за производителност на Google Workspace, повишава ефективността на работата със сензорно управление и гласови команди.

Въпреки че този инструмент за изкуствен интелект може да изглежда като единственият инструмент, той се използва най-вече с Google Cloud и Google Workspace. Благодарение на асистента за изкуствен интелект на Google , който има удобен интерфейс информацията може да бъде достъпна много бързо.

В това ръководство можете да научите функциите на Duet Al, който предлага персонализирани резултати, като вземе предвид предпочитанията и навиците на потребителите, и как да го използвате.

Вземете Duet функции

Инструкции; Чрез Duet Al има много функции като сътрудничество, производство на съдържание и връзка. Като цяло можем да обсъдим характеристиките на Duet Al, както следва:

1. Автоматизира работните задачи

Инструментът автоматизира процеси като анализ и въвеждане на данни. Това значително улеснява работата на служителите. Това е инструмент с изкуствен интелект, който играе активна роля за повишаване на бизнес ефективността.

2. Създава съдържание

Duet Al може да се използва за маркетингови дейности. Марките могат да се възползват от инструмента, който споменахме, за да разширят целевата си аудитория. Може да се използва и за създаване на текстово съдържание за социални медийни платформи и уебсайтове.

3. Повишава работната ефективност

Някои препоръки и предложения се правят на марката от инструмента за изкуствен интелект. Марките започват да работят по-ефективно благодарение на предложенията и препоръките, които им се дават. По този начин се спестяват както пари, така и време.

4. Проверява генерираните данни и кодове

AI асистентът първо проверява за грешки в генерирания код и данни. Ако в резултат на контрола се открият грешки, той се опитва да ги минимизира. В резултат на това бизнес разходите се намаляват.

Представен е новият изкуствен интелект на Google, който може да играе игри

5. Използвайте Google Meet

Когато Duet Al е интегриран с Google Meet, качеството на изображението в разговорите се повишава. Процесите на онлайн превод се извършват чрез изкуствен интелект на много различни езици. Много е важно срещите да са професионални.

6. Създава отдел „Продажби“.

Потенциалните клиенти могат да бъдат достигнати по-лесно с автомобила. Той също така представлява важна област по отношение на характеризирането на клиентите. Освен това дава възможност на марките да правят повече сделки.

7. Отговорете на имейл чрез Gmail

Една от най-важните характеристики на инструмента е, че той отговаря на имейли от името на потребителите чрез Gmail. Той също така позволява създаването както на графики, така и на визуални елементи от името на потребителите чрез имейл данни.

8. Осигурява поддръжка за обслужване на клиенти

AI ​​асистентът отговаря на въпросите на клиентите от името на потребителя. Изпълнява работата на консултант по обслужване на клиенти. Марките имат възможност да осигурят качествено обслужване на своите клиенти на много ниска цена.

Как да използвате Duet Al?

За да използвате Duel Al, първо трябва да създадете абонамент чрез Google Workspace. За да използвате този асистент с изкуствен интелект у нас, трябва да се създаде абонамент през Google Workspace Enterprise.

Google Workspace Enterprise е предназначен за фирми с над 100 служители. След като абонаментът е създаден в Google Workspace, той трябва да бъде активиран в Get Duet за бизнеса.

Трябва да се следват следните стъпки, за да активирате този инструмент за изкуствен интелект чрез Google Workapace Enterprise;

  1. Влезте в Google Admin Console.
  2. Отидете на добавките „Таксуване -> Вземете още услуги -> Google Workspace“.
  3. Процесът завършва с намиране на карта Duet Al за Google Workspace Enterprise и стартиране на безплатен пробен период.

Подобни публикации

  1. Microsoft издига Windows Photos на друго ниво с изкуствен интелект!
  2. Изкуствен интелект идва в Youtube!
  3. Gemini идва в друга услуга на Google: Как ще се използва?
  4. Друга нова функция за изкуствен интелект от Google
  5. Функции за визуално редактиране с изкуствен интелект в WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.