Изкуствен интелект идва в Youtube!youtube nova funktsia kartina v kartina premium bezplatno

YouTube предприема нова стъпка, за да пропусне скучните части от видеоклиповете: Поддръжката за изкуствен интелект идва!

YouTube прави функцията за бързо превъртане напред една стъпка напред. Сега скучните части от видеоклиповете могат да бъдат пропуснати. Ето подробностите! YouTube ускори усилията си за подобряване на потребителското изживяване. Вчера той обяви, че ще има още едно нововъведение в Shorts след новата му функция.

YouTube тества много нови функции, които компанията нарича „експерименти„. Последният експеримент, който се появи, е нова AI функция, наречена „скок напред“. С тази функция потребителите ще могат да пропускат скучните части от видеоклиповете чрез изкуствен интелект.

Как работи функцията и за кои потребители е достъпна?

Повечето потребители на YouTube знаят, че двойното докосване на екрана от двете страни ще превърти назад или напред видеото с 10 секунди, като всяко допълнително докосване увеличава времето, прескочено назад/напред. С новата функция обаче можете директно да превключите към вълнуващата част от видеото чрез двукратно докосване.

Как да блокирам нежелани канали в YouTube?

Функцията в момента работи в YouTube и се захранва от изкуствен интелект, който анализира данните за гледане от потребителите и избира следващата най-интересна част от видеоклипа.

Функцията работи при двойно щракване върху екрана. Първо ще бъдете посрещнати с предупреждение, което казва „пропуснете напред“. Докосването на този сигнал бързо преминава към това, което YouTube счита за следващата най-добра точка на интерес.

YouTube заявява, че функцията ще работи само за определени видеоклипове. Той обаче не направи изявление на какви критерии трябва да отговаря видеото, за да бъде подходящо за функцията за изкуствен интелект. Освен това потребителите ще трябва да имат акаунт в YouTube Premium за достъп до функцията.

Подобни публикации

  1. Microsoft издига Windows Photos на друго ниво с изкуствен интелект!
  2. Gemini идва в друга услуга на Google: Как ще се използва?
  3. Друга нова функция за изкуствен интелект от Google
  4. Функции за визуално редактиране с изкуствен интелект в WhatsApp
  5. Пациентът с поставен мозъчен чип Neuralink успя да играе шах чрез мислене!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.