Как да нулирате PS4 и PS5 до фабричните настройки?kak da nulirate ps4 i ps5

Как да нулирате PS4 и PS5 до фабричните настройки?

Вижте тази статия и научете Как да възстановите фабричните настройки на PS4 и PS5. Може би можем да кажем, че PS4 и PS5 са двете най-използвани конзоли у нас. Тези две конзоли, които много любители на игри искат да притежават, ни предлагат приятно игрово изживяване. Когато е необходимо, трябва да върнем тези устройства към фабричните настройки. В тази статия ще говорим за нулиране на фабричните настройки на PS5 и нулиране на фабричните настройки на PS4.

Преди всичко си струва да споменем защо трябва да нулирате тези устройства. Особено полезно е да направите това, ако някой друг, а не вие, ще играе известно време на вашето устройство. Другият потребител не може да види вашата информация и напредък. По този начин вашите данни ще бъдат защитени и новият потребител ще изпита по-плавно игрово изживяване.

Не забравяйте да нулирате устройството си, особено ако ще го продавате или заменяте. В противен случай вашата информация може да попадне в ръцете на непознат. Вашите цифрови акаунти може да са изложени на риск от кражба. Дори вашите регистрирани кредитни карти могат да бъдат компрометирани.

Освен това нулирането на PS5 и PS4 също може да коригира някои проблеми с производителността и съхранението. Ако имате подобни проблеми, може би е добра идея да върнете устройството си към фабричните настройки. Ако сте решили да нулирате, тогава нека ви обясним как да направите това.

Възстановяване на фабричните настройки на PS4

 • Отворете конзолата.
 • След това отидете на „ Настройки “.
 • След това слезте до дъното.
 • Отидете в секцията „ Нулиране “.
 • На новия екран, който се появява , изберете „ Нулиране на системата PS4 “.
 • Изберете опцията „ Пълен ” от екрана, който се отваря.

Ако следвате стъпките по-горе в ред, можете да върнете своя PS4 към фабричните настройки. Този процес може да отнеме няколко часа. Когато извършвате фабрично нулиране на PS4, ако изберете опцията „Незабавно“ вместо „Пълен“ на последния екран, процесът на нулиране може да протече по-бързо, но този метод може да позволи на трети страни да събират данни с помощта на специални инструменти. Затова би било по-добре да изберете опцията „Пълен“.

PS5 Фабрично нулиране

 • Отворете конзолата.
 • След това продължете към Система -> Системен софтуер -> Опции за нулиране.
 • На новия екран, който се отваря , изберете „ Нулиране на конзолата “ в долната част .
 • Изберете „ Нулиране “ на предупредителния екран, който се появява.

Ако следвате стъпките, които написахме по-горе в ред, можете да върнете своя PS5 към фабричните настройки. Възстановяването на фабричните настройки на PS5 може да отнеме известно време. Ако можете да си позволите да чакате достатъчно дълго, започнете този процес.

Преди да нулирате устройството си, не забравяйте да архивирате всички данни, които възнамерявате да запазите. В противен случай прогресът ви в играта и много други неща може да бъдат загубени! Полезно е да внимавате за това.

Това е всичко, което трябва да споделим относно възстановяването на фабричните настройки на PS4 и PS5. Надяваме се да ви е било полезно. Притежавате ли PS4 или PS5? Не забравяйте да споделите мислите си с нас в секцията за коментари по-долу. Не забравяйте да следвате KaKSePravi за незабавен достъп до съдържание като това и текущи новини за игри и технологии.

Подобни публикации

 1. Как да деактивирам iMessage на iPhone и iPad?
 2. Как да излезете от Google акаунт на Android?
 3. Как да се откажа от Телеграм Премиум?
 4. Как да нулирате Instagram Explore?
 5. Какво е Android Studio и как да го използвате?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.