Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11ai windows 11

Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11: Може да причини загриженост за поверителността!

Нова функция за изкуствен интелект, за която се твърди, че идва в Windows 11, може да предизвика опасения за поверителността на потребителите. Ето подробностите! Windows 11 се готви да представи множество нови функции за изкуствен интелект на потребителите, но функция, за която се говори, че ще бъде пусната скоро, може да е най-голямата промяна досега, особено що се отнася до поверителността на вашия компютър.

И така, какво причинява безпокойството относно поверителността? Според новата функция, идваща в най-новата версия, вече ще можете да записвате всичко на екрана си, за да ви помогне да намерите нещо, върху което работите или търсите, когато търсите.

Полезният аспект на това е, че ще можете бързо да намерите отчет, който не можете да си спомните къде сте запазили, чрез новия „интерфейс на времевата линия“. Тази функция може да се използва и в ситуации като хронология на сърфиране.

Вашите движения в Windows 11 ще бъдат записани

windows 11 ai

Например, ако търсите как да използвате WhatsApp Web, но не можете да си спомните кой браузър използвате или на кой сайт е информацията, AI Explorer (или Recall, както ще се нарича) ще може да намери информацията вместо вас.

Без значение колко полезна звучи тази нова функция, естествено е да има опасения относно поверителността. Ако вашият компютър е наясно с всичко, което правите, и го прехвърля към модел с изкуствен интелект, не е трудно да се досетите какви уязвимости може да причини това.

Въпреки че тази функция ще бъде включена по подразбиране, когато пристигне за първи път, тя може да бъде изключена. Компанията ще представи функцията подробно през следващите седмици. И така, какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Android казват, че GIF файловете от iPhone са повредени
  2. YouTube с нова функция Супер чат
  3. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  4. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  5. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.