Apple преминава към USB-Capple usb-c

Грег Джосвиак потвърждава: Apple преминава към USB-C.Главният маркетинг директор на Apple, Грег Джосвиак, потвърди, че iPhone трябва окончателно да премине към USB-C. Ето подробностите!

USB се открои като универсална шина, която позволява на повечето хардуери да комуникират помежду си от първите дни на своето съществуване. Типовете USB, произведени със съвместното споразумение на много марки, правят трансфера на данни и енергия много по-лесен за потребителите. Що се отнася до Android, всички новоиздадени телефони имат USB-C портове, докато Apple настояваше за Lightning конектора. Но това настояване ще свърши!

Разгледай Още: Какво е Google Family Link?

Днес старши вицепрезидентът по маркетинг на Apple, Грег Джосвиак, заяви, че iPhone ще бъде принуден да премине към USB-C . Зад това твърдение, което слага край на дългогодишните дебати, се крият разпоредбите на Европейския съюз!

Грег Джосвиак: „Нямаме друг избор, освен да преминем към USB-C“
Apple не взе леко това решение. Въпреки това някои закони, които трябва да бъдат приети от Европейския съюз, принудиха компанията да се откаже от конектора Lightning. В обхвата на решението, което налага използването на обща шина в цяла Европа с цел намаляване на електронните отпадъци, използването на USB-C е задължително за всички телефони, таблети и камери до края на 2024 г. Apple трябваше да се откаже от Lightning, за да не загуби европейския пазар.

Greg Joswiak , изразявайки недоволството си от решението , каза: „Разбира се, че ще трябва да се съобразим с това решение. Нямаме друг избор, освен да преминем към USB-C.“ направи своя коментар. След това обяснение можем да кажем, че поне iPhone 16s ще използва USB-C. Според мнозина обаче Apple ще направи окончателното преминаване към USB-C на iPhone 15s. След тази промяна можем да предположим, че USB-C ще се използва в Macbook, iMac, iPad, Airpods и други подобни продукти на Apple в бъдеще.

Подобни публикации

  1. Dacia Duster ще смени името си!
  2. Филтърът за стареене в реално време става популярен в TikTok
  3. Как да увелича снимката на профила в Discord?
  4. Как да конвертирате MOV файлове в MP4?
  5. Honor Magic 6 Pro със 160 MP перископна камера Характеристики, цена и дата на пускане

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.