Какво е Google Family Link?google family link

Какво е Google Family Link? Как да използвам?

Какво представлява Google Family Link, който позволява на родителите да контролират децата си както от таблети, така и от смартфони и как да го използват? Ето подробностите!

Някои приложения и уебсайтове са много вредни за децата. Можете да използвате услугата Family Link , предлагана от Google, за да предпазите детето си от вредни събития . По този начин се осигурява контрол на детето върху интернет, без да се прекъсва връзката с технологията.

Разгледай Още: Представен е Sony Alpha 7R V

Родителите могат да контролират как децата им използват мобилни устройства с Google Family Link. Като родител можете лесно да разберете кои уеб страници е посетило вашето дете на таблети и смартфони.

Какво е Google Family Link?

Google FamilyLink; Тя включва контролиране на смартфоните и таблетите, използвани от децата от майки и бащи. Благодарение на тази безплатна услуга, предоставена от Google, ще можете да получите отговори на следните въпроси;

Как вашето дете използва интернет?

 • Вашето дете играе ли игри, подходящи за възрастта му?
 • Кои уеб страници преглежда вашето дете?

Родителите могат да се възползват от услугата Google Family от собствените си устройства, без децата им да го осъзнават. Родителите могат лесно да научат дейностите на децата си в дигиталния свят от своя таблет, телефон или компютър.
Чрез използването на тази услуга; могат да напътстват децата си относно използването на смарт телефони, таблети и интернет. Можете също така да разберете за активността на вашето дете на неговия смартфон. Детски занимания на смартфони; Представя се на родителите под формата на дневни, седмични и месечни отчети.

Какво да контролирате с Google Family Link

„Какво може да види Google Family Link?“ от родители . Въпросът е много любопитен. Първо, с Family Link семействата контролират децата си в Google Play Store . Децата не могат да изтеглят всяко приложение, което искат от Play Store. Тъй като семействата могат да използват Family Link, за да одобряват или блокират приложения, които техните деца искат да изтеглят.

Те могат да имат информация в кои приложения прекарват повече време. Времената за използване на смартфони и таблети също се отчитат на седмична и месечна база. Времето на екрана на устройства като смартфони и таблети също може да бъде ограничавано ежедневно.

Тези, които използват Family Link, могат да се възползват от следните услуги;

 1. Местоположението на детето може да се види.
 2. Приложенията, използвани от детето, могат да се управляват.
 3. Може да се получи информация за времето на екрана.
 4. Устройствата на детето могат да се заключват дистанционно.
 5. Може да се настрои, когато устройството премине в режим на заспиване.

Няма претенции за блокиране на неподходящо съдържание от Google Family Link. Тъй като някои от приложенията казват, че предоставят достъп от Family Link със собствени опции за филтриране. В такива случаи Google Play разкрива необходимостта от възрастови ограничения за съдържанието. Можете също така да контролирате детето си, като посочите „Филтри за безопасно търсене“ в Google Търсения.

Как да използвам Google Family Link?

Използването на Google Family Link изисква устройство, което може да се справи с това. Друг фактор, необходим за използване на услугата, е акаунт в Google. Родителите трябва да отворят акаунт в Google както за себе си, така и за децата си.

Приложението Google Family Link трябва да бъде инсталирано на устройства с iOS или Android. След като приложението е инсталирано, щракнете върху Family.google.com от интернет браузъра или от самото приложение . Google акаунт може да бъде създаден от адреса.

По-късно родителите могат да влязат в акаунта на Family Link на своето устройство и да направят настройки в приложението. Може да се направи в настройките за екранното време. Може да се създаде семейна група от до шест души. Опитахме се да дадем информация за Family Link, която помага на родителите да контролират децата си.

В същото време можете да разгледате нашата статия Топ 10 програми за родителски контрол (безплатни) и да прегледате алтернативни приложения.

#Google family link за деца
#Family link за деца iphone
#Family link инструкция
#Google family link за родители

Подобни публикации

 1. Рестартирането вече не е необходимо за актуализации на Windows 11
 2. Нови стилове за форматиране на текст пристигнаха в WhatsApp
 3. Функция за деактивиране на реакции, идващи към каналите на WhatsApp
 4. Гласовите и видео разговори на X вече са достъпни за всички потребители!
 5. Влизане в фейсбук без парола от телефона

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.