Мобилност в операциите на Apple с изкуствен интелектapple san diego ofis zatvarya

Мобилност в операциите на Apple с изкуствен интелект: Офисът в Сан Диего се затваря!

Офисът, в който се намира екипът на Apple, отговарящ за операциите с изкуствен интелект в Сан Диего, се затваря. Компанията планира да премести служители в друг офис. Apple се готви да затвори Data Operations Annotations, базираното в Сан Диего звено за изкуствен интелект, отговорно за подобряването на производителността на Siri.

Служителите, които преди това са били уведомени за преместване на градски офис, трябва да се преместят в Остин, Тексас, за да се слеят с местно подразделение или да бъдат съкратени до 26 април. Служителите в засегнатата група получиха срок до края на февруари да решат дали да се преместят в Остин. Нещо повече, Apple каза, че ще уволни служители, които изберат да не се местят.

Моделите на изкуствен интелект могат да бъдат обучени за измама

Apple се опитва да насърчи служителите да се преместят

Apple предлага надбавка от $7000 за преместване на служители, които искат да се преместят в Остин до края на юни, за да помогнат с прехода, но има опасения сред работната сила, особено за тези без инженерно образование, относно намирането на подходящи роли в новата организация.

Въпреки този ход, Apple подчертава ангажимента си към своя екип в Сан Диего, където продължава да расте и разширява своите инженерни екипи. Компанията подчертава ангажимента си към своята глобална работна сила, като гарантира, че ще държи всички служители в един офис в страните, където оперира засегнатият екип.

Не е известно каква е истинската причина за решението на Apple и защо екипите, интересуващи се от областта на изкуствения интелект, са особено засегнати. Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Потребителските данни вече са в безопасност в Meta
  2. Мета може да се наложи да прекрати обученията за изкуствен интелект!
  3. Първи поглед към фотографията на бъдещето
  4. Внимание потребители на ChatGPT: коригирайте тази настройка, ако искате да защитите данните си
  5. Нова функция за изкуствен интелект идва в X

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.